Online kurs for foreldre som vil bedre dialogen med sine barn

Skrevet d. 21-1-2022 00:37:20 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

20. januar deltok jeg på et sjeldent bra webinar om bedre dialog foreldre og barn, og fikk lyst til tipse videre om dette. Webinaret var gratis og sendes om igjen de kommende dager, så dere har mulighet til å få det med dere. På slutten av webinaret reklamerte Marco Elsafadi også for et kurs han utarbeidet og holder. Kurset er for deg/dere som ønsker å lære mer og få mer praktisk veiledning til hvordan du møter barnet ditt, bygger tillit, støtter dem i å utvikle en sunn selvtillit og selvfølelse pluss hvordan du blir en tryggere forelder.

Som samlivsterapeut møter jeg ofte par som sliter med relasjoner til felles barn, og ikke minst hvis man selv eller partneren har barn fra før. Slik sett fikk jeg mye nyttig lærdom gjennom kveldens webinar som kan kan viderebringe til par som kommer til meg og som står opp i slik problematikk. Hadde jeg hatt barn hadde jeg så absolutt prioritert å delta på dette kurset.

Kurset går online og består av 6 moduler over 4 ganger ( 25.1, 8.2, 24.2 og 14.3). Du/dere blir med i en lukket Facebookgruppe og kan stille Marco spørsmål, og utveksle ideer, råd og erfaringer med andre foreldre. Når du melder deg på nå får du umiddelbar tilgang til modulene, og Facebook-gruppa som er kun for kursdeltakere. Pris: kr. 6990.

Søk på  Marco Elsafadi så finner  du mer  info om tilbudet og kan melde deg/dere på. Læs mere om: Par og familie

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.