Ønsker deg et helt spesielt år for 2017.....

Skrevet d. 1-1-2017 22:01:35 af Helene Bakke - Psykoterapeut, Veileder, Coach

Første dagen i nytt år, sitter jeg å ser tilbake på året som har gått, mange gode øyeblikk har jeg foreviget i et bilde, og andre øyeblikk har jeg foreviget i hjertet mitt.

Noen øyeblikk har vært gode, andre øyeblikk har vært mindre gode, men da har nye veier og lærdom funnet sted. Av og til har det vært smertefullt å kjenne på dette, men for å gå videre og finne nye veier må jeg først anerkjenne følelsene mine slik at de ikke setter seg fast som en blokkering. Kan du kjenne deg igjen?
Trenger du hjelp til å forløse den, så kan jeg hjelpe deg.

Ønsker deg et helt spesielt år for 2017 med masse kjærlighet og omtanke for hverandre, og for de enkelt menneskene du møter på din vei, og med dette bilde som jeg tok på grensen mellom Norge og Sverige. Dette har jeg kalt: På vei sammen....


Ønsker alle leserne et Godt Nytt År og grip mulighetene.... !

Masse hilsen Helene Bakke, psykodramaterapeut

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.