Koronatider - gylden anledning til å styrke samlivet

Skrevet d. 31-3-2021 02:01:52 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Korona- tider  psyker oss  ned og det  tærer på  mange parforhold. Men hvorfor ikke  gjøre  det beste ut  av det? Bruke anledning til litt  skolering i samlivets kunst?  Styrke deres kommunikasjon og  evne til problemløsning? Bedre sexlivet?

  • Jeg tilbyr samlivskurset PREP som privatundervisning for par. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Velg mellom 3 timers kursing i kommunikasjon eller et forlenget kurs der vi fortsetter med 2 timer om problemer og konflikthåndtering. Dere kan velge nettbasert (egnet uansett hvor dere bor, og smart i i korona-tider) eller fysisk kurs på  mitt hjemmekontor i Oslo.Jeg har kurset mange par i dette  konseptet siden Covid-19 i mars  2020 stengte ned samfunnet. Siden  kurstilbudet er for enkeltpar  skreddersys det  deres problematikk og blir dermed en kombinasjon av samlivskurs og parterapi. 
  • Ønsker dere heller parterapi stiller jeg  gjerne opp siden jeg  til daglig  jobber som parterapeut.
  • Eller er det labert på sexfronten? Jeg  er også sexolog så dere er velkomne til å søke råd og hjelp hos meg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.