Klart til oppstart på Hagan i Nittedal og 4. studieår på NGI

Skrevet d. 18-7-2017 12:34:50 af Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Oppstart på Hagan

Det er bare en måned igjen, så starter jeg opp som Gestaltterapeut under utdanning på Hagan i Nittedal. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal jobbe i samme lokaler som Nittedal kiropraktorklinikk. Og Hagan legene holder til i samme hus. Kanskje synes du Hagan høres langt unna ut, kanskje vet du ikke helt hvor det er, men faktum er at det ligger ganske sentralt. Fra Oslo tar det 25 - 30 minutter oppover med buss, da nr. 301 (den som bruker lengst tid) og 302 som kjører på. Begge bussene går fra bussterminalen i Oslo. Kjører du bil er det gode parkeringsmuligheter rett utenfor. Kommer du fra Lillestrømområdet, kan du ta buss 321 til Gjelleråsen og bytte der til 302 eller 301, eller gå 15 minutter.  Adressen er: Hellinga 8B, 1481 Hagan

Jeg er klar til å ta i mot deg når du kommer! Ikke vær redd for å ta kontakt, det skal bli fint å bli kjent med akkurat deg!

Et år igjen

I august starter jeg også opp med siste året mitt som Gestaltterapeutstudent. Jeg ser frem til å starte. Det skal bli så fint å se igjen alle i klassen og lærerne, og så gleder jeg meg til å ta fatt på studiet igjen og oppgaveskriving. Det er nesten ikke til å tro at det allerede er unnagjort tre år og at det siste skoleåret snart begynner. Det har vært litt av en reise både i og med meg selv og sammen med alle klassekameratene, men vi har kommet oss igjennom så langt. Jeg har lært å kjenne mennesker som jeg aldri hadde blitt kjent med om jeg ikke hadde tatt studiet. Og det siste året har jeg hatt mange spennende møter med klienter, folk som har tatt kontakt med meg fordi de gjerne vil gå i terapi. Hvert eneste av disse møtene har vært unike, og nå ser jeg frem til flere unike møter og gleder meg til å bli kjent med flere klienter. Jeg får sånn lyst til å adoptere en av visjonene i Kirkens bymisjon, at "Mennesket er mer enn det du ser! "


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.