Hei på dere som gjerne vil ha kontakt med en Gestaltterapeut under utdanning

Skrevet d. 30-11-2016 08:49:22 af Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Dette er mitt første blogginnlegg her på denne siden. Litt skummelt, men fint også.

Fint å kunne nå ut til deg som trenger en å snakke med.

Du som trenger en som kan lytte og som kan støtte deg i den prosessen som du er i. Det er heller ikke så dyrt å gå til meg da jeg fremdeles er student. Ikke er jeg farlig heller, jeg biter ikke og så har jeg en god del humor. Sånn godslig humor som ikke er farlig.

Det jeg ønsker meg i julegave er klienter for neste halvår. (gjerne resten av dette året også :-))

Jeg trenger deg som er litt fortvilet, som går og lurer, som trenger å snakke, som har et problem. Jeg trenger deg som synes livet er litt for vanskelig, som synes ting er trist, du som gråter, du som går med en tung klump i brystet. Jeg trenger deg som er redd, du som gruer deg for å gå på jobb, du som gruer deg for i det hele tatt å gå ut i verden. Jeg trenger deg som føler usikkerhet, som ikke føler deg bra nok, som tror at alle andre er mye bedre enn deg selv. Jeg trenger virkelig deg som sliter med ditt og datt. 

Jeg sitter her og venter på deg, klar til å ta i mot deg. Jeg tror du er der.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.