Bli med på PREP-kurs og få bedre kommunikasjon i samlivet

Skrevet d. 10-8-2020 23:38:32 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Investér i parforholdet ditt - ta med partneren på kurs! Et PREP-kurs vil kunne bedre kommunikasjon deres, og bli en booster som revitaliserer forholdet. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om?

PREP-kursene er for par som vil ha et bedre samliv. PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning, og ivareta godene i forholdet.

Denne høsten holdes endags PREP- kurs i Oslo lørdag 5. september. Trolig holdes dette kurset på Cafe Aasen, Nordre Aasen, Sandaker, Oslo. Endelig beskjed om sted følger senere. Helgekurs (fullversjon) av PREP-kurs holdes hhv 19.-20. september og 24.-25 oktober. Begge helgekursene finner sted på Thon hotell Oslo Airport. Kursavgiftener kr. 3500 per par og dertil følger utgifter for hotelloppholdet.

KURSINNHOLD: På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser på ødeleggende kommunkasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer. Under alle øktene er det parsamarbeid etter at kurslederne har introdusert temaet. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og byggende møte mellom de to som er partnere.


 KURSLEDERE: Anna Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes.


Vi tar løpende i mot påmeldinger! Book her via GoMentor.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.