Kokainabstinenser

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

KokainabstinenserNår et langvarig kokainmisbruk stopper blir det etterfulgt av en ofte uutholdelig trang til mer kokain. Dette er en av grunnene til at noen mennesker sliter så med å bli kvitt sitt kokainmisbruk. I motsetning til alkohol og heroin er det ingen fysiske konsekvenser av abstinenser etter langvarig misbruk. Dette betyr imidlertid ikke at man må undervurdere de psykiske symptomene, da dette er grunnen til at så mange avhengige finner det vanskelig å gli slipp på misbruket. Med riktig hjelp er det mulig å komme seg gjennom av abstinensene. Før vi illustrerer hvordan GoMentor kan hjelpe deg, vil vi gjennomgå noen av de vanligste symptomene som kan oppstå når du har kokainabstinenser.     

Symptomer på kokainabstinenser 

Her er noen av de vanligste symptomene på kokainabstinenser. 

  • Ekstrem trang for å bruke/ta kokain 
  • Depresjon og andre psykiske problemer kan skyldes eller forverres ved å få kokain ut av kroppen
  • Fysisk ubehag som kvalme, hetetokter og skjelvinger
  • Tretthet og at man sover i lengre perioder 
  • Levende drømmer, noen vil selv si mareritt, følger vanligvis når man prøver å slutte å misbruke kokain

Alle disse symptomene kan være skummelt å gå gjennom alene, og derfor grunnla vi GoMentor: for å hjelpe. Våre profesjonelle terapeuter kan hjelpe deg med å behandle din avhengighet og påfølgende abstinenser. 

Behandling av kokainabstinenser

Online terapi på GoMentor.com kan være ekstremt effektiv når du går gjennom abstinenser. Det psykologiske aspektet kan virke uoverkommelig, og dette er grunnen til at så mange avhengige ikke makter å gjennomføre dette. Før kokainmisbruk blir et enda større problem i livet ditt, er det viktig at du får hjelp. På GoMentor har vi profesjonelle terapeuter som spesialiserer seg på avhengighet og misbruk som er klar til å hjelpe deg. Hvis du har slitt med abstinenser før og du har gått tilbake til kokainen, så er det på tide å prøve noe nytt. Vår online terapi på GoMentor kan være akkurat det du trenger for å komme gjennom abstinensene og komme over misbruk.

Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Trenger du hjelp?

Filip Bekkelund Thomas (Tom) Kjos-Kendall Ole Holmaas
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Trenger du hjelp?

Filip Bekkelund Thomas (Tom) Kjos-Kendall Ole Holmaas
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Kokainabstinenser

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.