Samlivskurs om seksualitet. Bedre sexliv = Bedre samliv

Skrevet d. 23-1-2019 00:15:31 af Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder Anna Sigridsdatter Heen -

Helgen 7.-8.mars 2020 arrangerer Samlivskolen et samlivskurs for dere som ikke vil slå dere  til ro med  et dårlig sexliv.

På dette kurset får dere hjelp til å bryte isfronten og komme i gang med å kommunisere på det intime planet. Her stimuleres dere til å uttrykke hva dere føler, ønsker og trenger av hverandre, og også kunne sette ord på det hver av dere opplever som vanskelig. Du vil oppdage at et kompliment, en positiv respons kan trygge partneren og bidra at han eller hun tør åpne opp, vise deg mer interesse og ta initiativ og dermed  bidra til at dere får det bedre sammen seksuelt. 

Kurset holdes i egnede omgivelser på Strømstad Spa som legger forholdene for at dere kan få et god møte som kan fornye sexlivet deres.

Meld dere på nå! Ta  kontakt med meg som er kursleder for  mer info og påmelding.

Ta  gjerne en titt på omtalen av dette samlivskurset på Samlivsskolens hjemmeside. Her har jeg også er lagt ut  en severdig video som presenterer kurset.

 ANNA SIGRIDSDATTER HEEN

Læs mere om: Parforhold

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.