Samlivkurs om følelser som privatundervisning

Skrevet d. 4-7-2020 12:10:51 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Oppgitt og fortvilet - og masse ikke-kommuniserte følelser. Det kan snues, men det krever noe av dere begge!


Privatundervisning for par enten som et nettbasert/online-kurs eller gjennomført på Annas hjemmekontor på Hasle i Oslo.  Kursleder: Anna Sigridsdatter Heen

Varighet: 5 timer.

Kurset anbefales delt i fem med en times varighet på hvert undertema.

Det er også mulig med færre økter av lengre varighet, f.eks. 2+2+1 timer eller 2,5 + 2,5timer.

Tidspunkt: Når det passer for dere! Kurspris: kr. 6 500 per par.

INNHOLD:

1)Våre grunnleggende følelser og behov som er viktig at vi blir møtt på/ får tilfredsstilt av partneren. Hvordan viser dere hverandre følelser og hvordan blir det du uttrykker oppfattet av partneren din?

2) Personlighet og temperament, personlighetstyper. Du og partneren - hvor like, forskjellige når det gjelder følelser? Hvor følelsesstyrt tillater du deg å være? Evner dere å vise hverandre følelser? Klarer du å uttrykke hva du trenger av partneren?

3) Våre følelser er knyttet til vår personlig historie og ”rammebetingelsene” vi har levd under. Hva er det viktigste hver av dere tatt med inn i deres nåværende forhold?

4) De fleste par kommer inn i fastlåste kommunikasjons -og samhandlingsmønstre. Hva er deres negative kommunikasjonsmønstre? Hva kan/vil dere gjøre med deres fastlåste mønstre? 5) Pleie og utvikle de gode følelsene. Hva skal til for å gjøre følelsene til skattekammeret i deres relasjon? 

Læs mere om: Par og familie

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.