Nettbasert privatundervisning for par i samlivskurset PREP

Skrevet d. 2-4-2020 17:55:28 af Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker kan kan bli tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden godt? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen! Benytt dere av mitt ONLINE-TILBUD. Tilbudet gjelder også i påsken!

Dere kan få privatundervisning i PREP som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil! Her er tilbudet mitt: Jeg kurser dere på online, f.eks.  ved å bruke av Go Mentors trygge nettbaserte plattform. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1 til 1,5 time.

A: 3 timers privatundervisning/ kursing der vi konsentrerer oss om kommunikasjon: Her ser vi på kommunikasjonshindre og negative kommunikasjonsmønstre og hvordan disse kommer til uttrykk hos dere. Siste økt er hva dere kan gjøre for å bedre kommunikasjonen og bryte deres dårlige mønstre. Dere får råd og dertil verktøy og metoder. Hver sesjons varighet bestemmer dere selv. Det kan f.eks. være tre ganger av en time eller to ganger av 1,5 time. Prisen for dette kurset er kr. 3750.

B: Et forlenget kurs der vi i tillegg til tre timer om kommunikasjon legger til to timer om problem- og konflikthåndtering. Hvordan tilnærmer dere problemene dere har? Hvordan løser dere konflikter? Skille mellom løselige problemer og problemer dere må leve med. Hvordan bli gode på å håndtere problemer? Også her er opplegget fleksibelt. Dere kan velge antall ganger og varighet. Pris for dette kurset er kr. 6250.

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand.

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

Læs mere om: Par og familie

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.