Mitt foredrag hos norske kvinners sanitetsforening imponerte!

Skrevet d. 3-1-2018 18:07:40 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder


Mitt foredrag for de flotte kvinnene i Kongsberg Sanitetsforening var inspirert av det vakre diktet "Våg å være" av Hans Olav Mørk. Diktet beskriver mange verdifulle og ulike verdier som kan gjøre en forskjell for en selv, og for andre.

Det å våge å verne om sine verdier er nemlig så utrolig mye viktigere enn vi tror!

Sammenhengen mellom våre verdier og indre ro er helt magisk og når vi glemmer oss bort i en hektisk hverdag eller opererer ut fra våre for lengst etablerte "sannheter" som kanskje begrenser oss mer enn vi egentlig ønsker, eller våger å innrømme? Ja, da blir vi fanget i vårt eget mønster og mister muligheten til å være fri.
Vi mister friheten til å leve slik vi ønsker, vi mister friheten til å være den vi ønsker for oss selv, og for andre... Vi mister vel egentlig oss selv midt i vår egen hverdag, og midt i vårt eget liv!
Kvinnene i den Norske Sanitetsforening har "Vi er til for andre" som motto og det fikk jeg oppleve. Heldig er jeg som når jeg selv skal motivere andre får lov til selv å bli motivert, for det ble jeg! Tusen takk til dere flott kvinner som gjør en forskjell og er til for nettopp andre... Så håper jeg at jeg kunne gi dere noen tips til også å være der for dere selv... En varm takk fra meg til dere.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.