Inngår stryking av parforholdet i nyttårsforsettet?

Skrevet d. 31-1-2020 14:41:35 af Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder Anna Sigridsdatter Heen -

Vi har gått inn i et nytt år og mange har nyttårsforsetter. Men inngår utvikling av parforholdet i nyttårsforsettet? Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsa vår eller på bilen med jevne mellom. Hva med å tenke nytt og annerledes på samlivet og innse at det så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant? Hva med å bruke det nye året som en anledning til å investere i kjærligheten? Det har dere sjansen til nå!

 SAMLIVSKURS:

Samlivsskolen har foreløpig satt opp fire kurs i vårsemesteret 2020, og flere kan komme til: - PREP-kurs med fokus på å få bedre kommunikasjon bli gode på problemløsning, et kurs gjenstår dette vårsemesteret, dvs. 21.-22. mars - Et kurs for bedre seksualitet og mer eroskraft 8.-9. februar - Dertil et annerledes samlivskurs der vi bruker argentinsk tango til å bli mer bevisst på den nonverbale kommunikasjonen dere i mellom og booste forholdet med danseglede. Kurset finner sted i Oslo 28.-29. mars Se oversikten på Samlivsskolens nettside. NB! Vi har gavekort. Ta gjerne kontakt med meg som styreleder og kursholder for mer informasjon og påmelding. Velkommen til å delta på ett eller flere av Samlivsskolens tilbud.

Anna Sigridsdatter Heen, parterapeut og kursholder og styreleder Samlivsskolen

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.