Hva gjør du når den indre "tåken" melder seg?

Skrevet d. 29-11-2018 23:34:50 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Når vi opplever tidsklemma eller stress i hverdagen så kan vi ha en tendens til å skynde oss ENDA MER slik at vi kommer i mål så fort som mulig, og uten at vi tar hensyn til opplevelsen av å kjenne seg "omtåket"! - Egentlig litt merkelig fordi dersom vi befinner oss i et annet landskap slik som på fjellet og tåken melder seg, så vet vi at DA er det VIKTIG å roe ned, og kanskje stoppe helt opp til tåken har lettet slik at vi enkelt og trygt kan finne veien videre til målet. 

Som coach og veileder så opplever jeg at det å få hjelp til å endre sine vaner ofte starter med at man roer ned og bruker litt tid på å utforske det indre terrenget slik det oppleves akkurat nå, og deretter finner veien videre når "tåken" har lettet.

Ofte kan det oppleves veldig spennende i starten og etterhvert kanskje litt skummelt og forvirrende, eller helt "feil" fordi vi møter vår indre motstand, og da er det godt å få støtte underveis. Det kan også dukke opp overraskelser på denne indre reisen i form av sterke følelser og hjelp til å håndtere disse følelser ut ifra en energipsykologisk tilnærming kan da bidra til ny innsikt for mange. Forståelsen for hvordan vi kan skape rom for våre følelser kan være nøkkelen til en bedre hverdag, så om du synes dette høres spennende ut ta kontakt med meg. Varm hilsen May Britt 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.