Hva er coaching egentlig?

Skrevet d. 6-3-2017 14:36:40 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Coaching er flere ting..., men en av de områdene jeg jobber mye med er bevisstgjøring og forståelse for hvorfor du tenker, sier og gjør det du gjør.

Sammen med meg får du ny innsikt i hvordan du er "skrudd sammen" og da er det mye enklere å lykkes med varige og positive endringer. Endringer som gjør en forskjell og gir deg mestring og økt livskvalitet ut ifra der du er i livet, akkurat nå.

Våre tanke- og adferdsmønstre kan noen ganger gjøre at vi vikler oss inn i noe vi trenger hjelp til å vikle oss ut av. Da er det godt å få et "verktøybelte" med enkle og effektive teknikker og metoder slik at du fremover kan håndtere dine utfordringer på en bedre måte.

Å få på plass enkle og effektive verktøy som hjelper meg i min hverdag har vært gull! Nå vet jeg hvordan jeg kan bruke mine gode ressurser, kunnskap og livserfaring i forhold til å få en hverdag med balanse.  En hverdag hvor jeg opplever større indre ro, mestring, har energi og fokus på det som er viktig for meg. Vekk fra slitenhet, tankekaos, stress og urealistiske forventninger fra meg selv, eller andre. Dette gir meg økt mestring og god livskvalitet, og DET ønsker jeg å gi videre til andre.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.