Har du lyst til å tilegne deg et personlig "verktøybelte" for livsmestring og en hverdag i

Skrevet d. 13-10-2018 05:56:19 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Noen ganger opplever vi at vi blir fanget i et "tåkehav" av tankekaos, indre uro, grubling og ulike dilemmaer i hverdagen. Kanskje kjeder du deg og strever med å finne veien ut av din "tåke?

Fra vi er 0-8 år skapes vårt «blueprint» og hvis dette har gitt oss et tanke- og adferdsmønster som ikke fungerer, så trenger vi å starte pånytt og omprogrammere vår emosjonelle hjerne. – Fra boken «Reconnect to your core» av Kristian S. Nibe. Hos meg kan du få hjelp til å nettopp å forstå hvorfor du tenker, føler, sier og gjør det du gjør. Deretter får du også muligheten til å lære om og trene på nye metoder og teknikker som "verktøy" slik at du i praksis kan lykkes med å skape nye vaner som fungerer, rett og slett! Du velger selv hvilke "verktøy" du vil ha med deg videre i DITT personlige "verktøybelte" slik at du kan finne veien videre, tåle utfordringer som tidligere begrenset deg, oppleve økt indre ro og mindre tankekaos? Mange kjenner også på slitenhet i hverdagen og blir forvirret og frustrert over at livet bare passerer uten at de føler de deltar eller kan påvirke. Hos meg lærer du hvordan du kan skape nye erfaringer som igjen kan resultere i nye tanke- og adferdsmønstre. - Kjempespennende! Jeg håper du tar kontakt når du er klar og gleder meg spent til å få bidra til din reise! Varme tanker May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.