Hvordan være mer kreativ

Skrevet d. 22-2-2019 10:49:27 af Michael Stenhagen -

Jeg merker veldig godt forskjellen når jeg går inn og ut av min personlige verden og min upersonlige verden. Min personlige verden er tanker om hvem jeg tror jeg er, hva jeg tror jeg skal gjøre, og hva jeg tror andre er. Mens min upersonlige verden er mer en verden av muligheter og håp. Hvor det åpner seg, og jeg ser muligheter, og blir håpefull. Det er der ting ikke blir så stramt. Hvor i den personlige verden bryr jeg meg om hva folk tenker om meg, mens i den upersonlige verden ikke. Jeg tror jeg fikk en aha opplevelse akkurat nå når jeg skriver.

Aha opplevelsen er at siden jeg beveger meg mellom disse to verdenene, noe alle gjør, så ser jeg nå hvor mye jeg har tatt min personlige verden seriøst de siste ukene. Og ikke sett dette før nå, og at det er alt som skjedde. For jeg kan ikke la meg selv få skifte, når jeg tror på mine tanker i min personlige verden. For det er jo seriøst. Derfor jeg kan føle at alt er ok, samtidig som at alt ikke er ok, mens situasjonen er fortsatt det samme. Det skiftter, dvs mine tanker skifter. Jeg beveger meg som alle andre mennesker i den personlige og den upersonlige verden.

Folk skifter i bevissthet

Det er i den upersonlige verden at folk skifter, at folk får dypere følelser og nye tanker. Et skifte i bevisstheten sin. For å lettere komme i denne følelsen, roer man ned. Står stille, eller på engelsk; settle. Det går av seg selv, fordi den upersonlige verden er default innstilling i menneskets natur. Vi trenger ikke aktivt gjøre noe for å komme dit. Det er hjem. Man lander i den følelsen ved å gi seg hen, eller ved å ikke aktivt gjøre noe.

Jeg vet at mine artikler kan virke litt abstrakte og kanskje vanskelige å forstå, men det er fordi du lytter med ditt intellektuelle sinn. Istedenfor å bare la tankene gå når du lytter. Når man lar tankene sine gå mens man leser, vil kan kanskje få mer av juicesaften ut av det. For det ligger ikke i ordene eller formen, det jeg formidler her. Det ligger i følelsen, en følelse av rikhet som kommer fra deg selv.

Forandrer spillet /gamechanging 

Derfor ser jeg en verden av muligheter ofte for tiden når jeg jobber. Fordi jeg går bare til mitt upersonlige sinn, der jeg ser ting jeg ikke har sett før. Der jeg ser ting på en annen måte, med nye tanker, og bare gjør. Det er her jeg er på mitt mest kreative, og du. Igår fant jeg en helt ny måte å få et legekontor til å få til en samarbeidsavtale på, ved at jeg klarte å forenkle budskapet mitt. Det gjorde at jeg traff bedre over telefonen. Det var ikke i ordene jeg sa, men sekretæren var ihvertfall med på det, og nå vet jeg at det er enklere å ringe legekontorer å lage samarbeid en tidligere. Fordi jeg har fått en ny realisering på det, spiller jeg på et høyere nivå. Jeg har blitt en bedre spiller. Det er ikke noe jeg gikk til. Det var noe som kom til meg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.