Forventninger

Skrevet d. 25-1-2019 09:48:10 af Michael Stenhagen -

Dette temaet har jeg hatt lyst til å prate om lenge, da det har så stor plass i menneskers liv. Hva er forventninger? Sånn som jeg ser det, er det tanker om noe som man håper skal skje. I en date situasjon er det forventninger om den andre. Er han høy og mørk som på bildene. Er han sjarmerende? Man tenker mye på det og under daten er det flere tanker om den andre. Derfor er også førsteinntrykket ulikt avhengig av din tilstand når du var på en date. Man kan ha forventninger til en jobb, også er ikke jobben i det hele tatt som man trodde. Man kan ha forventninger i hverdagen. Om kona skal lage middag og en bra middag. I salg, man tenker at man skal selge veldig mye, men ender opp med å ikke selge noe den dagen. Kjenner du deg igjen? Forventninger følger oss dagen lang egentlig. Tanker om det som skal skje og man går inn og ut av det.

Det er egentlig mitt tips er å gå inn og ut av ting, la ting flyte fritt. Ombestem deg gjerne om ting, men si ifra kanskje til folk når du gjør. Fri flyt er å gå inn i ting og ut av ting, og leve. Man kan ha mindre forventninger eller se når man har masse. Se hvilke tanker man har. Det møtet skal gå bra, og vi vil få igjennom vårt forslag. Det er en forventning. Jeg merker at når jeg tenker altfor mye på forventninger og hvordan ting kommer til å gå, mister jeg den kreative flyten.Det blir for rigid, eller jeg blir for investert i utfallet. Hvis det gir mening? Jeg tar meg fort i det da. Derfor liker jeg det når man sier. «Vi for se hvordan det går». Eller la oss se an. Vi gjør det den dagen, men tar det på sparket. Kan vi ikke se hvordan det går, og hvis det går bra, så fortsetter vi med det?»

Forventinger kan vi føle, og når vi ser at vi har for mye av det, kan vi ta et steg tilbake. Ideen er at man ønsker å handle litt på impuls, selv om man kanskje har noen ideer og planer. Da finner man seg mer i øyeblikket og med mindre tanker. Opplever jeg. Man engasjerer seg og finner flyten, uten noen tanker eller agenda om hvordan ting skal være. Man blir her overrasket over sin kreative energi.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.