Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog

PREP-kurs, Samlivskurs for bedre kommunikasjon i samlivet

Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

15-10-2022 10:00
16-10-2022 09:30
14 timer – 6.000 kr.
Thon hotell Oslo Airport, Balders allé 2, Ullensaker, Gardermoen, Oslo, 2060 Se profil

PREP-kurs, Samlivskurs for bedre kommunikasjon i samlivet

INVESTER I PARFORHOLDET DITT - TA MED PARTNEREN PÅ PREP-KURS!

Kommuniserer ikke du og partneren så bra? Ikke så gode på problemløsing? Det kan dere gjøre noe med! Et PREP-kurs vil gjøre dere bedre på kommunikasjon og problemløsning og bevisstgjøre dere på å se godene og ressursene i deres forhold.



KURSDATO/KURSSTED: Helgekurs (fullversjon) av PREP-kurs over en helg. Se kalender på hjemmesiden for kommende kurs. Dette kurset holder vi på Thon hotell Oslo Airport.

KURSLEDERE: Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes.

PRISER OG PRAKTISK:

Kurspris for helgekursene er kr. 6000 per par.

Hotellutgiftene i tillegg. Hotellpakkealternativene er med og uten overnatting men alle må velge en hotellpakke. Hotellpakken uten overnatting er den som forholdsmessig faller dyrest i pris så vi anbefaler å velge en hotellpakke med overnatting. Hotellpakkepriser -se under menyknappen på Givende Samlivs side om priser & praktisk.

PÅMELDING: Påmelding kan skje via våre hjemmesiders bookingsystem (Go Mentor) eller ved å kontakte kursleder Anna Sigridsdatter Heen direkte.





Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.