Tilbake til hverdagen...

Skrevet d. 13-8-2018 19:11:59 af Tone E. Byberg - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Det er godt å være tilbake på kontoret etter en lang og god ferie. Med fulladede batterier er det en fin følelse å gli inn i hverdagsrutinene igjen. Er tegn på at årets ferie har tjent formålet (som for meg bl.a. er å kople ut) fikk jeg da jeg til min forferdelse oppdaget at et par praktiske duppeditter til kontoret lå gjenglemt hjemme. Ingen krise, heldigvis(!), men heller ikke særlig stas i øyeblikket... Det ble en påminnelse om at det gjerne tar noe tid å komme tilbake til den mer skjerpede, rutinerte tralten som var - med akkurat passe spenning slik at hodet er skjerpet og kroppen beredt. Jeg liker overganger fra jobb til ferie - ferie til jobb, eller mellom årstidene. Det får meg til å kjenne meg vital og levende, spent og forventningsfull til hva som kommer...


Velkommen til samtale

Ble ikke ferien slik du håpet eller hadde behov for? Kjenner du spenninger bygge seg opp i kroppen eller er gnisten mindre? Jeg har ledige timer om du har behov for noen å sortere tanker og følelser med. Velkommen til mitt kontor i Stavanger!


- Tone E. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.