Ta ansvar og bestem deg!

Skrevet d. 7-2-2019 12:57:09 af Christine Lemme - Hypnoterapeut, Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Det er du som er ansvarlig og har kontroll over for din egen virkelighet og din oppfattelse av livet. Det er kun du som bestemmer hvordan livet ditt skal utfolde seg og hvordan du skal leve.


Du er en fantastisk skaper, som skaper ditt liv, din verden og dine hendelser. Er du klar for at livet skal ta av?


Det går nemlig ikke an å legge skylden på alt og alle. Det DIN oppfattelse av verden, og HVORDAN du lar den påvirke deg, som bestemmer ditt utfall av dagen. Det er hvordan du føler deg som avgjør om du har det bra eller mindre bra. Og det er DU som kontrollerer dine følelser, INGEN andre!


Så er du fortsatt klar for at livet ditt skal ta av? Ta ansvar og bestem deg! Bestem deg for hvem du skal være, hva du skal oppnå og hvordan! Bestem deg….. Ta ansvar…….
Så hver gang du har tanker og følelser som ikke harmonerer med det du ønsker, gå bort fra de. Hver gang du handler i motsatt retning, si at dette er siste gang og for hver gang du involverer andre i noe du ikke står for, prøv å gjøre opp for deg…….


Det finnes ingenting du ikke kan være, ingenting du ikke kan bli, ingenting du ikke få!


God helg:)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.