Når du kan miste alt eller vinne alt

Skrevet d. 6-6-2019 12:41:08 af Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Gestaltcoach, Hypnoterapeut, Helsecoach, Foredragsholder/Motivator, Parterapeut

Noen ganger er livet satt så på spissen at det føles som sort / hvitt og enten eller. Det står mellom himmel og helvete, og du kan være sikker på at det er stor spenning, stress, krisemaksimering og samtidig håp og glede. Når noe betyr mye for oss, eller vi er redde for å miste noe eller for å ikke få drømmejobben huset eller en etterlengtet ferie - det er da vi ofte går i noen tankefeller, sliter oss ut og mister oss selv til ubehagelige følelser. 

Det er da du trenger en profesjonell samtalepartner som kan hjelpe deg å være på plass i hele deg, og støtte deg til å bruke ressursene i hele deg, ta de rette valgene, se mulighetene og fokusere på det som virker best. 

Det er nødvendig med noe kunnskap om hvordan du regulerer, justerer og styrer deg selv til optimal livsmestring og livskvalitet. Jeg har laget verktøy til deg via boken "Sik vokser du - Bli deg selv" og siden Mentora no der du kan kjøpe e-boken og kurset "Mester i eget liv". 

Når du står i en situasjon som er avgjørende, sørg for å bestille en arbeidsøkt med meg. Jeg garanterer deg at jeg får deg i ditt optimale modus. 


Gleder meg!


Linda Nordskog 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.