Gled deg over hverdagen!

Skrevet d. 1-2-2019 07:59:39 af Christine Lemme - Hypnoterapeut, Coach, Mindfulness-lærer MBSR

I dag er det fredag, og for mange kanskje den beste dagen i uken. Du er ferdig på jobben, ferdig med de fleste rutiner, ferdig med hverdagen og har hele helgen foran deg! Hva er vel bedre enn å slappe av, spise god mat, være med familie og venner og kanskje nyte litt god vin………?


Helgen hadde faktisk ikke vært spesiell hvis det ikke var for hverdagen. Du hadde ikke hatt noe å se frem til og glede deg over fredag. lørdag og søndag……


For hva betyr det å sove litt lenger hvis du ikke står opp tidlig til vanlig? Hva vil det si å kunne gjøre ting på sparket hvis du ikke er vant til tider og avtaler? Hva vil det gi å være med venner i selskap hvis du ikke pleier å spise middag med familien?


Det flotte med helgen kommer av hverdagen! Hverdagen som gir oss grunnmuren og fundamentet, hverdagen som gir oss mestring og utvikling, hverdagen som gir oss innsikt og lærdom…..


Så gled deg over hverdagen! Hverdagen som er noe av det mest verdifulle du har og som gjør deg til den du er……


God helg:)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.