8 måter for å oppnå Glede og Harmoni i sitt Liv

Skrevet d. 3-9-2016 11:49:11 af Victoria Christensen - Psykoterapeut, Familieterapeut

Hvordan kan du vinne Glede tilbake i ditt liv?


1.-Du må tro på at Glede og Kjærlighet er bedre enn sorg og mistillit. Du må gjøre et bevisst valg til å være lykkelig.


2.-Lytt til din kropp. Merk forskjellen hvordan det føles når du sorger, har depressive tanker eller når du fokuserer på hyggelig tanker, er lykkelig.


3.-Vær oppmerksom på dine tanker. Du er den som tenker. DU er den som velger dine tanker, det er ikke dine tanker som velger deg!


4.-Velg dine ord med omhu. Du skaper din realitet med hva du til enhver tid snakker om. Så snakk og velg dine ord slik at de reflektere det du ønsker å oppnå.  


5.-Vær oppmerksom på dine følelser. Følelser kommer og gå. Du er full kontroll over dem. Det er ikke følelser som velger deg!


6.-Dette er veldig lett å få det til hvis du velger å gjøre det. Gjør denne lille Experiment: Tenk om en setning, for eksempel “jeg er glad i deg”, si den nå med glede, med sorg, med sinne, med tvil. Ser du forskjell i hvilke følelser den samme setningen kan skape i deg? Du kan velge når som helst hvilken følelse du vil skape med veldig lite anstrengelse.


7.-Velg hva du fokuserer på til enhver tid. Hva du fokuserer på vil du tiltrekke deg inn i livet ditt.


8.-Vær konsekvent i dine valg. Velg hvordan du ønsker at livet ditt skal være og ta de riktige avgjørelser og de nødvendige trinn for å komme ditt. Gå til kurser, vær nysgjerrig, velg de riktige venner, miljø, bøker, osv. som vil støtte deg i dine valg for å tiltrekke deg det du ønsker i ditt liv.


Husk! Alle sammen er født med Fri Vilje!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.