Rabatt med legehenvisning

af GoMentor

Sidst opdateret 4.5.2020

Reviewer GoMentor

Henvisning til psykolog

Har du henvisning fra legen? Med en legehenvisning til en psykolog tilbyr regionen å betale et tilskudd for psykologtimer, selv om lange ventetider ofte kan oppstå. Derfor tilbyr noen av våre psykologer og psykoterapeuter deg rabatt med henvisning fra lege, slik at du fortsatt får en lavere pris.


Velger du å booke en tid hos en psykolog eller psykoterapeut, uten bruk av din legehenvisning, kan du få hurtig hjelp - ofte helt uten ventetid - og eksempelvis også med en redusert pris, hvis du er studerende, ledig, på etterlønn eller lignende.


Rabatt med legehenvisning

Hos GoMentor finner du psykologer og psykoterapeuter som tilbyr rabatt slik at du får en betydelig redusert pris, i tilfelle du får henvisning fra legen din.


Alle psykologer eller psykoterapeuter som tilbyr rabatt ved legehenvisning til psykolog


Fordeler med å bruke din legehenvisning til psykolog

Hvis du ønsker hjelp fra en av våre support til å finne en tid så snart som mulig, vennligst skriv til oss eller ring +47 2396 6247.


Rabatt ved legehenvisning

Katinka Strøm Lyngroth Kristina Buss Folkestad Sonny Hæggernes Marit Høgalmen Uppstad
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Rabatt ved legehenvisning

Katinka Strøm Lyngroth Kristina Buss Folkestad Sonny Hæggernes Marit Høgalmen Uppstad
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.