Kristin Halaas - Coach, Veileder

Kristin Halaas

Coach, Veileder

Frogner , Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

Coaching 800 kr. Avtal tid


Ønsker du en rabattert pakke med flere timer, så diskuterer vi det etter din første time!

Ledercoaching 1.000 kr. Avtal tid

Dersom du strever med (mellom)-lederrollen – i skvis mellom ansatte og ledelse, strategi og daglige oppgaver – kan vi sammen jobbe med å sortere følelser, og finne ut hvordan du kan stå i situasjonen uten å bli overveldet, utbrent og sliten, og til og med få energi for jobben igjen!


Ønsker du en rabattert pakke med flere timer, så diskuterer vi det etter din første time!

Videosamtaler

Online coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Mange har lavere pris på online coaching. Jeg velger å ikke ha det, for å unngå at klienter velger online av økonomiske grunner.

Min erfaring er at det å møtes fysisk, tilfører coachingsituasjonen noe som online coaching ikke kan oppnå. Og så er det jo allerede penger og tid spart ved at man kan ha samtalen fra skrivebordet!

Samtidig har jeg stor forståelse for at det er enklest for mange i en travel hverdag, blant annet for å kunne opprettholde et coaching-forløp selv om man er ute på reise, ferie, er hjemme med syke barn eller lignende.

Dersom du foretrekker å møtes online, vil jeg veldig sterkt anbefale å møtes fysisk de første 2-3 gangene, før vi går over til digitale møter.

Online ledercoaching (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Mange har lavere pris på online coaching. Jeg velger å ikke ha det, for å unngå at klienter velger online av økonomiske grunner. Min erfaring er at det å møtes fysisk, tilfører coachingsituasjonen noe som online coaching ikke kan oppnå. 

Og så er det jo allerede penger og tid spart ved at man kan ha samtalen fra skrivebordet.

Samtidig har jeg stor forståelse for at det er enklest for mange i en travel hverdag, blant annet for å kunne opprettholde et coachingforløp selv om man er ute på reise, ferie, er hjemme med syke barn eller lignende.

Dersom du foretrekker å møtes online, vil jeg veldig sterkt anbefale å møtes fysisk de første 2-3 gangene, før vi går over til digitale møter. 


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coachutdannet fra OsloMet og Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Brenner for den gode en-til-en-samtalen, god ledelse og for gode relasjoner på arbeidsplassen! Kristin Halaas - Coach, Veileder

Beskrivelse

Motivasjon - Mening - Mestring - Mål!


Coaching | Gestaltcoaching

Gestalt er en metode som er for bra til å bare bruke innenfor terapi! Jeg tror vi mennesker blir bedre versjoner av oss selv når vi klarer å se oss litt i bakspeilet. Vi trenger alle innspill, tilbakemeldinger, vi trenger å bli sett og bli speilet. Ønsker du å få mer forståelse for hvordan du påvirkes av og påvirker andre, f.eks. kolleger og samarbeidspartnere? Dette er fine temaer å ta med seg inn i coachingrommet!


Ledercoaching | Mellomledercoaching | Medarbeidercoaching

Dersom du strever med (mellom)-lederrollen – i skvis mellom personale og ledelse, strategi og daglige oppgaver – kan vi sammen jobbe med å sortere følelser, og finne ut hvordan du kan stå i det som er uten å bli overveldet, utbrent og sliten, og til og med å finne mening med og motivasjon i jobben igjen!


Gestalt som metode

Jeg møter deg med hele meg, i et likeverdig jeg-du-forhold, ikke et "spesialist - klient" forhold. Jeg tar deg på alvor, akkurat der du er i livet og arbeidslivet nå, og jobber sammen med deg for å finne de ressursene i deg som gjør at du kan håndtere situasjonen med mer motivasjon og mestring. Jeg møter deg med en passe balanse mellom støtte og utfordring, men også med empati, humor og forståelse! Jeg støtter deg på veien til å ta trygge og gode valg for deg selv, når ting er litt vanskelig. Jeg hjelper deg med å tydeliggjøre hva du står i akkurat nå, og bevisstgjøre deg på valgmuligheter. Sammen kan vi undersøke dine spørsmål og problemstillinger, og dermed "rydde" i tanker og følelser. Jeg liker å se på coachingrommet som en sandkasse, et laboratorium, hvor vi kan eksperimentere, undersøke, rive ned og bygge opp - og dermed finne ut av ting - helt trygt!

Jeg bruker Gestalt som metode. Det betyr blant annet at når vi har oppnådd enn trygg "arbeids-relasjon" - og når du er klar for det, så kan det hende jeg "intervenere" med øvelser og eksperimenter i coachingrommet. Disse er alltid tilpasset deg og din problemstilling, og situasjonen her og nå.


Personlig erfaring

Jeg har jobbet 30 år i kultur-sektoren, og har lang erfaring som mellomleder, prosjektleder og treamleder. Jeg har hatt gode og dårlige ledere, og lært av begge deler - og jeg har selv vært både god og mindre god i lederrollen. Jeg er veldig nysgjerrig på og opptatt av hvordan vi faktisk har det på jobb, og hvordan vi kan få til gode relasjoner og gode prosesser på jobben.

Jeg erfaring med utbrenthet, og fravær fra arbeidslivet, og har kjent på kroppen hva det gjør med selvtilliten. Jeg har vokst opp i en litt dysfunksjonell familie, og har kunnskap om hvordan en del vanskelige opplevelser og relasjoner i oppvekst påvirker våre relasjoner med andre mennesker gjennom livet, også på jobben! Det er likevel viktig å si at jeg IKKE er terapeut, men jeg ser at jeg ofte møter mennesker i coaching som har lignende erfaring, og at vi da kan jobbe med hvordan dette eventuelt påvirker dine arbeidsrelasjoner i dag. For å være god på relasjoner og relasjonsledelse f.eks., må vi være bevisst på hvordan våre egne relasjoner har påvikret oss! 

Dette er erfaringer jeg har jobbet mye med selv, bl.a. i obligatorisk coaching som jeg har gått i gjennom gestaltcoach-studiet. Dermed kan jeg ha god nytte av erfaringene, i stedet for at de hemmer meg!  


Referanser

Kvinne 52 år - "I samtalene fikk jeg fokus på helt andre ting enn de jeg har fått på jobbsøkerkurs og annet. Og rådene jeg fikk kan også brukes i krevende jobbsituasjoner og tøffe møter, det er jeg sikker på."  Les mer  Les mindre

Kvinne 47 år - "Takk for nyttige samtaler i forbindelse med jobbutfordringer! Det var så bra å snakke om det jeg kan gjøre noe med, og ikke alt det andre som tar energi og oppmerksomhet. Jeg fikk en «rekalibrering» før det viktige møtet. Jeg landet på nytt, senket skuldrene og pustet med magen igjen. Og etter det føltes møtet enkelt."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.