Kathrine Tollehaug - NLP Master Coach

Kathrine Tollehaug

NLP Master Coach

Vestfossen , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hei, Kathrine her. Jeg er klar til å høre om dine utfordringer, for å bistå deg med å nøste opp i dem, og finne en vei ut av det, hvis du vil... Kathrine Tollehaug - NLP Master Coach

Beskrivelse

Lyst på en ny hverdag?

 • Du har lyst til å kjenne deg HEL igjen
 • Du vil ha bedre humør, og mer energi
 • Du ser at andre mestrer, men ikke du
 • Du ønsker å finne ut hvorfor du har havnet i denne situasjonen

Dette, og mye mer kan vi finne ut av sammen.

 

Hvordan gjør vi det?

Når du kontakter meg første gangen er det fint med en uforpliktende gratis for-samtale, slik at vi kan bli litt kjent. Du kan også velge å komme rett til første timen, hvis du vet akkurat hva du vil snakke om.

Og slik jobber vi videre:

 • Vi snakker sammen om det du har behov for å lufte ut
 • Vi avdekker noen av dine behov/ønsker
 • Vi skal finne ditt mål, og jobber mye med hvordan du kommer deg til målet
 • Vi jobber med din selvfølelse/selvtillit
 • Vi skal utfordre deg på dine begrensninger, slik at du kjenner på mestring
 • Vi jobber med kosthold- trening- og søvn-vaner, som er en viktig del av deg, og påvirker oss mer enn vi tror
 • Vi jobber mye med dine mentale vaner, hva du tenker osv, det som kalles kognitiv terapi
 • Du vil også få enkle oppgaver mellom timene, slik at du får rask fremgang


Husk at det ikke lar seg gjøre å spise en hel elefant på én dag! ;-)


Her er eksempler på utfordringer noen har kommet til meg med:

 • En ung dame hadde problemer med å møte i større forsamlinger, og fikk hjelp til å bli bevisst og mer reflektert over hvorfor dette skjedde. Personen mestrer nå, med ny innstilling, å både delta og engasjere seg i møter idag.
 • En person skaffet seg ny jobb etter å ha møtt veggen i den gamle.
 • Andre har hatt behov for å rydde seg vei for pusterom i hverdagen, og noen søker måter å øke selvtilliten og selvfølelsen på.


Mange sier at de jo innerst inne vet hva som skal til for å komme videre i utfordringen, men at det hjelper å få en annen til å få satt ord på det.


Jeg har også jobbet med gruppe-coaching i større firmaer, og det har ført til sunne endringer for bedriftenes fremtid.

For de som er rundt meg, er jeg kjent for å være godhjerta og raus.
Hvis du er i tvil om akkurat din utfordring er noe å ta tak i, så ikke vær redd for å ta kontakt. Det er helt uforpliktende. 


Hjertelig velkommen til å kontakte meg!

 

Referanser

Kvinne med angst - "Takk for at du deler! Det var veldig fint, og ga meg en pekepinn på hva man kan gjøre for å ta godt vare på seg selv .Takk for at du er en god coach, og det du sendte meg var viktig for meg."  Les mer  Les mindre

Kvinne, 25 år - "Tusen takk. Jeg har blitt mer klar over ting, og jeg har innsett at ting sitter litt dypere enn hva jeg trodde. Jeg synes det har vert bra og hjelpsomt, du har vært det jeg har trengt, noen som lytter :)"  Les mer  Les mindre

Kvinne, 30 år - "Hei, Kathrine ! igjen tusen takk for samtalene vi har hatt. de har hjulpet veldig mye! mer enn jeg kunne forestilt meg!!"  Les mer  Les mindre

Fra firma etter gruppecoaching - "Hei, Kathrine! Takk for to utbytterike ettermiddager, jeg er imponert over alt som kom ut av dette, hvor gode dere var til å lede prosessen, fange viktige poeng, vise innlevelse og empati. Jeg synes du er en kjempedyktig coach, Kathrine, og er veldig takknemlig for at jeg fikk være med på dette! "  Les mer  Les mindre

Kvinne 48 - "Er fortsatt syk og midt i prosess med å ha møtt veggen, men Kathrine har tatt meg fra frustrert over sykdommen, til ha en mer positiv innstilling til den. Hun har hjulpet meg til å se framover, og jeg har godtatt at det kan komme dårlige perioder, såvel som gode."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.