Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingvild Bø Rød

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Asker

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Samarbeid med Maudbukta legekontor Avtal tid

GoMentor og Ingvild Bø Rød har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR.

Individuell samtaleterapi (rabatt studenter/pensjonister/trygdede) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 63

23 96 36 63

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er Gestaltterapeut MNGF og sertifisert PREP kursholder, og driver egen privat praksis i Asker. Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Trenger du hjelp til å sortere egne tanker og følelser?

Livet kan oppleves som kaotisk, meningsløst eller det kan oppleves som blokkert. Det er du som vet hvor skoen trykker, hva som er ubehagelig eller feil.

Ved å kjenne at det er mulig å søke hjelp tar du ansvar for deg, og de første skrittene mot en prosess som kan hjelpe deg videre i livet.

Jeg arbeider med forskjellige temaer, som f.eks:

  • Angst
  • Avhengigheter, f.eks snus og tobakk
  • Vanskeligheter på arbeidsplassen
  • Selvutvikling
  • Hjelp til grensesetting
  • Konflikthåndtering
  • Sjalusi
  • Utbrenthet
  • Generell slitenhet


Det viktigste for meg som terapeut er at du får nok støtte i dine prosesser og at du får økt din oppmerksomhet på deg selv, og på hvordan du forholder deg til omgivelsene dine. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

Trenger paret hjelp?

Parterapi handler om å jobbe med kommunikasjonen mellom partnerne, jobbe med nærhet og avstand i forholdet, lære konflikthåndtering og ikke minst lære å se hva paret har behov for. 

Jeg jobber med å støtte paret i disse prosessene både utifra min bakgrunn som gestaltterapeut, men også som kursholder i PREP Samlivskurs.

Hva er gestaltterapi?

Gestaltterapi er en retning innen psykoterapien. Terapiformen er relasjonell, og relasjonen som bygges mellom deg og meg er det viktigste verktøyet.

Jeg jobber utifra at det som er ødelagt i relasjon, kan heles i relasjon.

I samtaler ser vi hva som dukker opp, og jobber med det. Jeg stiller ikke diagnoser, men tror på at ethvert menneske gjør så godt de kan med det som er tilgjengelig av egne ressurser i øyeblikket.

Du trenger ingen henvisning fra lege for å få time.

 

Om meg

Jeg er Registrert Gestaltterapeut MNGF. Som gestaltterapeut tilbyr jeg hjelp til deg hvis du sliter i hverdagen, eller hvis du ønsker egenutvikling.

Jeg er utdannet revisor fra tidligere, og har jobbet i mange år som mellomleder i næringslivet. Da behovet for ny retning i livet dukket opp valgte jeg terapiutdanning for å kunne jobbe nærmere mennesker, i en relasjonell form.

Jeg er gift, og har to voksne barn og to voksne stebarn. 

Min praksis er i Asker, Strøket 8, på onsdag dag/ettermiddag/kveld og mandag, torsdag og fredag ettermiddag/kveld. Ta kontakt og vi finner time så raskt som mulig.

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (forkortet NGI). Det innebærer at jeg er forpliktet til å følge etiske retningslinjer som gjelder for gestaltterapeuter, og jeg må kunne dokumentere at jeg går jevnlig i veiledning hos godkjent veileder. Jeg følger Lov om helsepersonell, Lov om barnevern og Lov om alternativ helsetjeneste.

Referanser

Mann fra Akershus - "Jeg brukte Ingvild til å sortere tankene mine rundt en konflikt med kolleger. Det klarte hun. Hun gav meg også «verktøy» til å legge konflikten bak meg. God til å lytte, god på analyse og løsningsorientert."  Les mer  Les mindre

Kvinne i førtiårene - "Jeg gikk til Ingvild i ca 8 månder. Jeg trengte å rydde i tankene i forbindelse med oppvekst, relasjon til mine foreldre og vansker med å finne min egen rolle i ekteskapet. Min erfaring er at jeg ved hjelp av samtaler med Ingvild fikk større tro på meg selv. Jeg ble tryggere på at jeg selv kan mestre de utfordringene jeg møter i relasjonene rundt meg. Å komme til samtaletimene var noe jeg så frem til. Det føltes godt å snakke med noen som er så god til å lytte, og som kan sette ting i perspektiv og gi små verktøy som hjelper tankene til å bli mer konstruktive. Jeg kan varmt anbefale Ingvild."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.