Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut

Ingvild Bø Rød

Gestaltterapeut

Frogner Oslo, Asker

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 700 kr. Avtal tid

Parterapi 1 050 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 63

23 96 36 63

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er gestaltterapeut ferdig utdannet våren 2017. Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Svarer du JA på noen av spørsmålene nedenfor er det kanskje fordi du selv tenker at det hadde vært fint med litt drahjelp for å håndtere livet ditt?

 

-        Lurer du på om du har angst, eller vet du at du har angst?

-        Kjenner du at depresjonen kommer snikende?

-        Sover du dårlig, er stresset, og ikke klarer å finne ro?

-        Har du konsentrasjonsvansker?

-        Har du tanker som ‘hvem er jeg egentlig’?

-        Har du tanker om at det ville vært bra å utvikle deg selv, som person, som leder, som forelder?

-        Er du i en situasjon hvor det er brudd i kjærlighetsforholdet ditt? Har du barn som du ønsker å beskytte i den situasjonen?

       Har du behov for studiemotivasjon?

 

Listen over spørsmål kunne vært mye lenger, men det er du som vet hva som føles feil, stoppende eller ubehagelig i livet du lever. Ta kontakt med meg og så kan vi sammen jobbe med å øke bevissthet om deg og de valg du faktisk har.

Det viktigste for meg er at du får støtte i dine prosesser og får økt oppmerksomhet på deg selv og hvordan du forholder deg til omgivelsene.

 

Hva er gestaltterapi?

Gestaltterapi er en retning innen psykoterapien. Terapiformen er opplevelsesorientert, prosessorientert og eksperimentell. I gestaltterapi tror vi at forandring skjer når vi aksepterer det som er.

I samtaler ser vi hva som dukker opp, og jobber med det. Jeg stiller ikke diagnoser, men tror på at ethvert menneske gjør så godt de kan med det som er tilgjengelig av ressurser i øyeblikket.

Du trenger ingen henvisning fra lege for å få time.

 

Om meg

Jeg er gestaltterapeut, ferdig utdannet juni 2017. Som gestaltterapeut tilbyr jeg hjelp til deg hvis du sliter i hverdagen, eller hvis du bare ønsker egenutvikling.

Jeg er utdannet revisor, og har jobbet i mange år som mellomleder i næringslivet. Da behovet for ny retning i livet dukket opp valgte jeg terapiutdanning for å kunne jobbe nærmere mennesker, i en relasjonell form.

Jeg er gift, og har to voksne barn og to voksne stebarn. Min praksis er i Oslo på mandager i Bygdøy Allè 21, og i Asker på onsdager i Strøket 8. Jeg tar imot klienter på ettermiddagen.

Jeg er ferdig utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (forkortet NGI). Det innebærer at jeg er forpliktet til å følge etiske retningslinjer som gjelder for gestaltterapeuter, og jeg må kunne dokumentere at jeg går jevnlig i veiledning hos godkjent veileder. Jeg følger Lov om helsepersonell, Lov om barnevern og Lov om alternativ helsetjeneste.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.