Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingvild Bø Rød

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Frogner Oslo, Asker

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1 200 kr. Avtal tid

Individuell samtaleterapi (studentpris) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 63

23 96 36 63

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er Gestaltterapeut MNGF og sertifisert PREP kursholder, og driver egen privat praksis i både Asker og Oslo. Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Trenger du hjelp til å sortere egne tanker og følelser?

Livet kan oppleves som kaotisk, eller det kan oppleves som fullstendig blokkert. Det er du som vet hvor skoen trykker, hva som er ubehagelig eller feil.

Ved å kjenne at det er mulig å søke hjelp tar du ansvar for deg, og de første skrittene mot en prosess som kan hjelpe deg videre i livet.


Jeg arbeider med forskjellige temaer, som f.eks:

  • Angst
  • Avhengigheter, f.eks snus og tobakk
  • Vanskeligheter på arbeidsplassen
  • Selvutvikling
  • Hjelp til grensesetting
  • Konflikthåndtering
  • Sjalusi
  • Utbrenthet
  • Generell slitenhet


Det viktigste for meg som terapeut er at du får nok støtte i dine prosesser og at du får økt din oppmerksomhet på deg selv, og på hvordan du forholder deg til omgivelsene dine. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

Trenger paret hjelp?

Parterapi handler om å jobbe med kommunikasjonen mellom partnerne, jobbe med nærhet og avstand i forholdet, lære konflikthåndtering og ikke minst lære å se hva paret har behov for. 

Jeg jobber med å støtte paret i disse prosessene både utifra min bakgrunn som gestaltterapeut, men også som kursholder i PREP Samlivskurs.

Hva er gestaltterapi?

Gestaltterapi er en retning innen psykoterapien. Terapiformen er opplevelsesorientert, prosessorientert og eksperimentell. I gestaltterapi tror vi at forandring skjer når vi aksepterer det som er.

I samtaler ser vi hva som dukker opp, og jobber med det. Jeg stiller ikke diagnoser, men tror på at ethvert menneske gjør så godt de kan med det som er tilgjengelig av ressurser i øyeblikket.

Du trenger ingen henvisning fra lege for å få time.

 

Om meg

Jeg er Gestaltterapeut MNGF, ferdig utdannet juni 2017. Som gestaltterapeut tilbyr jeg hjelp til deg hvis du sliter i hverdagen, eller hvis du bare ønsker egenutvikling.

Jeg er utdannet revisor, og har jobbet i mange år som mellomleder i næringslivet. Da behovet for ny retning i livet dukket opp valgte jeg terapiutdanning for å kunne jobbe nærmere mennesker, i en relasjonell form.

Jeg er gift, og har to voksne barn og to voksne stebarn. 

Min praksis er i Oslo på mandag ettermiddag/kveld i Bygdøy Allè 21, og i Asker på onsdag dag/ettermiddag/kveld og torsdag ettermiddag/kveld i Strøket 8. 

Jeg er ferdig utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (forkortet NGI). Det innebærer at jeg er forpliktet til å følge etiske retningslinjer som gjelder for gestaltterapeuter, og jeg må kunne dokumentere at jeg går jevnlig i veiledning hos godkjent veileder. Jeg følger Lov om helsepersonell, Lov om barnevern og Lov om alternativ helsetjeneste.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.