Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingvild Bø Rød

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Asker

2 referanser

Personlig fremmøte

Samtaleterapi 60 min e. kl 17 1.250 kr. Avtal tid

Samtaleterapi 60 min dagtid 1.190 kr. Avtal tid

Samtaleterapi 60 min e. kl 17, rabatt 1.065 kr. Avtal tid

Rabatt gjelder for pensjonister, mottakere av ytelser fra NAV, og studenter

Samtaleterapi 60 min dagtid, rabatt 1.000 kr. Avtal tid

Rabatt gjelder for pensjonister, mottakere av ytelser fra NAV og studenter.,

Parterapi 90 min e. kl 17 1.825 kr. Avtal tid

Parterapi 90 min dagtid 1.760 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er Gestaltterapeut MNGF og sertifisert PREP kursholder, og Par-Sjekk veileder i egen privat praksis i Asker. Ingvild Bø Rød - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Trenger du hjelp til å sortere dine tanker og følelser?

Hverdagslivet kan ofte oppleves som forvirrende, meningsløst eller gi deg følelsen av at du står helt fast. Kanskje er det tankene dine som surrer rundt uten retning, eller at omgivelsene dine stresser deg. Det er du som vet hvor skoen trykker og hva som oppleves som ubehagelig eller feil.

Ved å kjenne at det er mulig å søke hjelp tar du ansvar for deg, og tar dermed de første skrittene mot en prosess som kan hjelpe deg videre i livet.

Jeg har vært der selv. Både i forhold til jobb og konfliktfylte situasjoner, og i forhold til skilsmisse og vanskelige brudd i kjærlighetsforhold. Min erfaring rundt disse temaene er at jeg ikke klarte å stå i prosessene alene, jeg ble syk. Heldigvis søkte jeg hjelp etterhvert og kom meg videre med livet mitt på en måte som ga meg mye mer energi i hverdagen.

Jeg arbeider med forskjellige temaer, som f.eks:

 • Angst
 • Skilsmisse og samlivsbrudd
 • Vanskeligheter på arbeidsplassen
 • Selvutvikling og lederutvikling
 • Grensesetting
 • Konflikthåndtering
 • Sjalusi
 • Utbrenthet
 • Generell slitenhet


Som terapeut møter jeg deg der du er, med både varme og forståelse. Det viktigste for meg er at du får nok støtte til å starte på din vei videre, mot noe som vil fungere bedre for deg.

Ta kontakt nå ved å booke time eller sende meg en melding.

Trenger paret hjelp?

Parterapi handler om å jobbe med kommunikasjonen mellom partnerne, jobbe med nærhet og avstand i forholdet, lære konflikthåndtering og ikke minst lære å se hva paret har behov for. 

Jeg jobber med å støtte dere i disse prosessene utifra egenerfaring, min bakgrunn som gestaltterapeut, og som sertifisert kursholder fra Modum Bad i PREP Samlivskurs.

I tillegg tilbyr jeg kartlegging av parforholdet med Par-Sjekk, inkl to veiledningstimer. Kartleggingen som er en online kartlegging viser hvilke områder i parforholdet som trenger ekstra oppmerksomhet, og hvilke områder som fungerer fint. Paret får en egen feedback rapport etter veiledningstimene.

Min jobb er å støtte dere på deres vei mot å finne ut av deres temaer, behov og mønstre som dere vil endre på. Ta kontakt før det er for sent!

Min tilnærming

Gestaltterapi er en retning innen psykoterapien og baserer seg på samtaler. Terapiformen er relasjonell, og relasjonen som bygges mellom deg og meg er det viktigste verktøyet.

Jeg jobber utifra at det som er ødelagt i tidligere relasjoner, kan heles i nåværende relasjoner.

I samtaler ser vi hva som dukker opp, og jobber med det. Jeg stiller ikke diagnoser, men tror virkelig på at ethvert menneske gjør så godt de kan.

Jeg har både dag- og kveldstimer, og kort ventetid. Du trenger ingen henvisning fra lege for å få time. 

Om meg

Min terapipraksis er midt i Asker sentrum, i veldig hyggelige lokaler i Strøket 8 (inngang mellom 'Hud' og 'Hår'). Jeg har timer på både dagen/ettermiddag/kveld mandag, onsdag, torsdag og av og til fredag (på forespørsel), og timer kun på dagtid tirsdag og fredag. Ta kontakt, jeg svarer deg raskt og vi finner time som passer.

Jeg er gift for andre gang, og har to voksne barn og to voksne stebarn. Det har bidratt til verdifull erfaring rundt samlivsbrudd, hektisk småbarnsfase og frustrerende og spennende tid med tenåringer i huset, og ikke minst det å følge barn ut i voksen-verdenen.

Min formelle tittel er 'Registrert Gestaltterapeut MNGF'. Det betyr at jeg er utdannet fra NOKUT godkjent høyskole, Norsk Gestalt Institutt i Oslo, og registrert som medlem i vår organisasjon Norsk Gestalt Forbund. Sertifisering til å holde PREP Samlivskurs (Prevention and Relationship Enhancement Program) og Par-Sjekk har jeg fått fra utdanning ved Modum Bad. PREP er kurs, ikke terapi, men jeg benytter det mye i starten av parterapi for å hjelpe paret igang med å se sine mønstre. Jeg er forpliktet til å følge etiske retningslinjer som gjelder for gestaltterapeuter, og jeg må kunne dokumentere at jeg går jevnlig i veiledning hos godkjent veileder. Følger Lov om helsepersonell, Lov om barnevern og Lov om alternativ helsetjeneste.

Opprinnelig er jeg utdannet revisor og har jobbet mange år som mellomleder i revisjon, IT- og regnskapsbransjen. Det gjør også at jeg er godt kjent med alle utfordringer rundt en hektisk arbeidshverdag, og med dynamikken i forskjellige type organisasjoner.Referanser

Mann fra Akershus - "Jeg brukte Ingvild til å sortere tankene mine rundt en konflikt med kolleger. Det klarte hun. Hun gav meg også «verktøy» til å legge konflikten bak meg. God til å lytte, god på analyse og løsningsorientert."  Les mer  Les mindre

Kvinne i førtiårene - "Jeg gikk til Ingvild i ca 8 månder. Jeg trengte å rydde i tankene i forbindelse med oppvekst, relasjon til mine foreldre og vansker med å finne min egen rolle i ekteskapet. Min erfaring er at jeg ved hjelp av samtaler med Ingvild fikk større tro på meg selv. Jeg ble tryggere på at jeg selv kan mestre de utfordringene jeg møter i relasjonene rundt meg. Å komme til samtaletimene var noe jeg så frem til. Det føltes godt å snakke med noen som er så god til å lytte, og som kan sette ting i perspektiv og gi små verktøy som hjelper tankene til å bli mer konstruktive. Jeg kan varmt anbefale Ingvild."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.