Herleik Tosterud - Coach, Veileder, Mentaltrener - GoMentor
Herleik Tosterud - Coach, Veileder, Mentaltrener

Herleik Tosterud

Coach, Veileder, Mentaltrener

Videosamtale

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Lederveiledning, medarbeiderveiledning, teamveileding og karriereveiledning Herleik Tosterud - Coach, Veileder, Mentaltrener

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIVT LENGER, VENNLIGST TA KONTAKT MED GOMENTOR FOR VIDERE HJELP.

Hva skjer dersom du begynner å lete mer etter styrker og det du lykkes med heller enn svakheter og det som ikke fungerer så godt – hos deg selv og hos de du omgås på jobben og privat?

Hva kan du få til i livet ditt, og på jobben, dersom du får brukt styrkene dine på nye og bedre måter enn i dag?

Hva vil skje med relasjonene dine og hva dere kan få til sammen dersom samtalene handler mer om hva du og de andre får til enn hva dere mislykkes med?

 
Styrkene dine er indre kvaliteter som sier noe om hva du er god til, eller kan bli god til. Når du bruker styrkene dine godt; presterer du bedre, blir mer motivert og har det bedre.    

Mange er ikke klar over sine egne styrker eller tar dem for gitt. Jeg jobber med å hjelpe mennesker, team og organisasjoner til å bli kjent med, og ta i bruk, styrker og andre ressurser best mulig for å lykkes med det som er viktig i livet og på jobben.   

Hva jeg kan hjelpe med:

Min rolle er å hjelpe deg til å sette gode mål og bruke styrkene dine slik at du lykkes med å nå det du ønsker å få til - enten det er i forhold til jobb og karriere eller for andre deler av livet ditt.

Jeg vil utfordre deg, støtte deg, heie på deg og ta vare på deg underveis. Min største glede er at du lykkes.

Jeg arbeider ut i fra tre viktige perspektiver i veiledningsprogrammer:

God prosess – Å sette gode mål og rammer rundt arbeidet og formulere tydelige mål for hva du eller dere vil oppnå. Lage en god plan for gjennomføring. Sørge for å ha hensiktsmessige verktøy og ta vare på hverandre underveis.

Bygge på styrker – Vi får til mest når vi bygger på det vi allerede er gode til uten å ignorere eller overse begrensninger, svakheter og hindringer  

Du har svarene – Du har ressursene og kan finne svarene på hva som skal til for å gjøre de endringene som må til. Min oppgave er å få deg til å finne dem og bruke dem hensiktsmessig. 

 

Jeg tilpasser alltid min veiledning i forhold til ditt behov og blir vanligvis enige om et opplegg i vårt første møte. Her er eksempler på noen ulike veiledningsløp:

Lederveiledning

Du ønsker å bli en enda bedre leder og være trygg i rollen din også når det er ekstra krevende som for eksempel i omstilling. Du vil få gode verktøy for å lede prosesser og bruke dine styrker optimalt for å nå mål.   

Medarbeiderveiledning

Du ønsker å utvikle deg og se hva du kan oppnå i jobben din gjennom å bruke dine styrker og ressurser på nye måter alene og sammen med dine kolleger.

Teamveiledning

Du leder eller er en del av et team som ønsker å utvikle dere sammen, styrke realsjoner og trygghet i teamet og sette styrkene i spill. Jeg jobber med hele teamet.

Karriereveiledning

Du ønsker hjelp til å gjøre endringer i din jobb eller karriere. Bli trygg på hva du ønsker å jobbe med. Veiledning for å markedsføre deg og dine unike kvaliteter best mulig overfor nye potensielle arbeidsgivere. 

 

Om meg

Mer enn 17 års erfaring som coach og veileder har gjort meg trygg i meg selv og i rollen som veileder. Min stil er uformell, jordnær og praktisk samtidig som jeg er profesjonell og opptatt av alltid å levere med kvalitet. Kreativ og løsningsorientert er to andre ord som beskriver meg godt. Jeg har bred erfaring både fra store og mindre private, offentlige og frivillige organisasjoner.   

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer