Berit Aanesen - Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut - GoMentor
Berit Aanesen - Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut

Berit Aanesen

Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut

Porsgrunn, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell samtale 600 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

95 05 12 99

Videosamtaler

Videobasert individuell time (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

95 05 12 99

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Integrativ psykoterapi, med et helhetlig syn på sykdom og helse i forhold til din historie og din livssituasjon. Berit Aanesen - Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut

Beskrivelse

Jeg er en trygg samtalepartner og veileder for deg som opplever at livet er vanskelig i en kort eller lengre periode.  Jeg brenner for å hjelpe deg til å finne akkurat DIN vei videre, og å bidra til din personlige utvikling mot mer harmoni og balanse med deg selv og dine omgivelser.  Jeg er opptatt av å se deg som et helt menneske, med hele din historie og i hele din livssituasjon, og jeg har tid til de gode samtalene.  Målet mitt er å hjelpe akkurat deg med å finne tilbake til retning, motivasjon og energi, for eksempel om du

 • har mistet grepet på hverdagen og deg selv, og trenger hjelp til å finne veien videre
 • føler at du ikke strekker til, eller stresser og presser deg selv for hardt
 • strever i en vanskelig livssituasjon, kanskje med mobbing, skole, jobb, relasjoner, sorg og tap, eller langvarig sykdom
 • ønsker å snakke med en utenforstående for å få hjelp til å sortere tanker
 • sliter med angst, depresjon, lav selvfølelse eller søvnproblemer
 • har fysiske plager du tenker kan ha psykiske årsaker
 • har konsentrasjonsproblemer, strever med å finne ro, eller har mistet energien


Typiske behandlingsmål kan være økt livskvalitet, symptomreduksjon, økt energi og arbeidsevne, selvtillit og livsglede, bedre relasjoner til andre, og økt kroppslig velvære.  Jeg tilbyr gjerne timer utenfor klinikken - f.eks. "walk and talk" ute i naturen, eller også hjemmetimer - fordi jeg tror at det kan gi gode bidrag til terapiprosessen.

 

Integrativ terapi: er en studieretning innenfor psykoterapien, med fokus på å bruke solide, dokumenterte metoder, teknikker og teorier.  Vi er opptatt av å se hvert enkelt menneske som en helhet, påvirket av alle sine livsområder.  Ikke bare det rent psykiske, eller det fysiske og medisinske, men også det sosiale, relasjonene våre og miljøet vi lever i, arbeid eller skole og fritidsaktiviteter, den økonomiske situasjonen, historien vår og kulturbakgrunnen spiller inn på helsesituasjonen og opplevelsen av velvære og god helse.  Vi er også opptatt av at mennesker og deres livssituasjoner har iboende ressurser og et potensiale for endring.  Samtalen og relasjonen vår står sentralt i arbeidet.  Terapeutiske prosesser og forandringer involverer hele mennesket med både tanker, følelser, ressurser og ferdigheter.  Derfor vil jeg noen ganger foreslå å inkludere elementer eller øvelser fra f.eks. bevegelsesterapi, mindfulnesss eller kunst- og uttrykksterapi, som innfallsport for samtalen.

 

Litt om meg:

Jeg er psykoterapeut med utdanning fra Universitetet i Sørøst-Norge og Norsk Forening for Integrativ Terapi.  I tillegg har jeg arbeidserfaring fra Mental Helse Hjelpetelefonen både på henvendelser per telefon, chat og e-post, og også som veileder for ansattgrupper.   Jeg er også sertifisert veileder innen PREP (prevention and relationship enhancement programme), og har utdanning innen LØFT (løsningsfokusert tilnærming).

Jeg har forøvrig en lang karriere bak meg innenfor et helt annet fagområde, før jeg i 2015 valgte å gå helt nye veier og virkeliggjøre drømmen om å bli psykoterapeut.    

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer