Berit Aanesen - Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut, Integrativ psykoterapeut

Berit Aanesen

Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut, Integrativ psykoterapeut

3912 , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Individuell samtale 800 kr. Avtal tid

Parsamtaler 1.200 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Videobasert individuell time (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Berit Aanesen - Psykoterapeut, Veileder, Integrativ terapeut, Integrativ psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg jobber både med enkeltpersoner, par og grupper, og både online, ved hjemmebesøk, utendørs eller på kontoret, og jeg tilbyr både terapi, veiledning og kurs.  Som terapeut, samtalepartner og veileder ønsker jeg å nå fram til deg som opplever at livet er vanskelig i en kort eller lengre periode.  Jeg vil gjerne være et lavterskeltilbud og bidra til at du kan finne akkurat DIN vei videre, og bidra til din personlige utvikling mot mer harmoni og balanse med deg selv og dine omgivelser.  Psykoterapi / samtaleterapi kan være nyttig for alle på ulike tidspunkter i livet, og har fokus på både helse, støtte, mestring og personlig utvikling. Jeg er opptatt av å se deg som et helt menneske, med hele din historie og i hele din livssituasjon, og jeg har tid til de gode samtalene. Målet mitt er å hjelpe akkurat deg med å finne tilbake til livskvalitet, arbeidsevne, selvtillit og overskudd, bedre relasjoner eller økt kroppslig velvære.   


Eksempler på problemstillinger jeg har erfaring med:

 • uro, angst og fobier
 • depresjon, lav selvfølelse eller søvnproblemer
 • traumeopplevelser som ikke slipper taket
 • tomhetsfølelse, maktesløshet, utilstrekkelighet og tap av energi
 • stress, bekymringstanker, konsentrasjonsproblemer eller tankekjør
 • (u)vaner du trenger å forandre
 • mestring av vanskelige livssituasjoner: relasjoner, parforhold, mobbing, skole, jobb, langvarig eller kronisk sykdom hos deg selv eller noen nær deg
 • sorg og tap
 • fysiske plager du tenker kan ha psykiske årsaker
 • eller at du rett og slett bare trenger å sortere tanker


Respekt for klientens erfaringer:

Det er din problemstilling og livssituasjon, dine iboende ressurser og ditt mål som står i fokus. Vi arbeider sammen for å sortere og bearbeide tanker og følelser, og for å finne løsninger som passer for deg. Mens du er eksperten på din egen livssituasjon, bidrar jeg med fagkunnskap, verktøy og erfaringer for å skape en prosess som kan hele, lindre, forebygge problemer eller bidra til helse og velvære.  Typiske behandlingsmål kan være økt livskvalitet, symptomreduksjon, økt energi og arbeidsevne, selvtillit og livsglede, bedre relasjoner til andre, og økt kroppslig velvære.  Jeg tilbyr gjerne timer utenfor klinikken - f.eks. "walk and talk" ute i naturen, eller også hjemmetimer - fordi jeg tror at det kan gi gode bidrag til terapiprosessen.


Fokus på kvalitet og dokumenterte metoder:

Integrativ terapi er en studieretning innenfor psykoterapien, med fokus på å bruke solide, dokumenterte metoder, teknikker og teorier.  Vi er opptatt av å se hvert enkelt menneske som en helhet, påvirket av alle sine livsområder.  Ikke bare det rent psykiske, eller det fysiske og medisinske, men også det sosiale, relasjonene våre og miljøet vi lever i, arbeid eller skole og fritidsaktiviteter, den økonomiske situasjonen, historien vår og kulturbakgrunnen spiller inn på helsesituasjonen og opplevelsen av velvære og god helse.  Vi er også opptatt av at mennesker og deres livssituasjoner har iboende ressurser og et potensiale for endring.  Samtalen og relasjonen vår står sentralt i arbeidet.  Terapeutiske prosesser og forandringer involverer hele mennesket med både tanker, følelser, ressurser og ferdigheter, og derfor kombinerer jeg ofte samtaler med elementer eller øvelser fra f.eks. gestaltterapi, oppstillinger, kreativitet eller bevegelse. 

Jeg bruker også metoder som EMDR (Eye Movement Desensitization Reorganisation; en traumeorientert behandlingsmetode) og LØFT (løsningsorientert tilnærming).

I tillegg er jeg sertifisert PREP-veileder (et forebyggende samlivsorientert program fra Modum Bad)

 

Utdannelse og erfaring:

Jeg er psykoterapeut med privat praksis på Osebakken i Porsgrunn. Min utdanning er innen integrativ terapi, fra Universitetet i Sørøst-Norge med en påbygning i regi av Norsk Forening for Integrativ Terapi.  Jeg har utdanning innen EMDR (traumebehandling) og LØFT (løsningsfokusert tilnærming), og er også sertifisert veileder innen PREP (prevention and relationship enhancement programme).  

I tillegg har jeg arbeidserfaring fra Mental Helse Hjelpetelefonen både som veileder for innringere og som faglig veileder for ansattgrupper, og jeg er veileder for likemannsordningen i LEVE (Landsforeningen for etterlatte etter selvmord).

Jeg har også en lang karriere bak meg som akademiker og forsker, før jeg i 2015 valgte å gå helt nye veier og virkeliggjøre drømmen om å bli psykoterapeut.  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.