Berit Aanesen - Integrativ terapeut, Psykoterapeut student, Veileder - GoMentor
Berit Aanesen - Integrativ terapeut, Psykoterapeut student, Veileder

Berit Aanesen

Integrativ terapeut, Psykoterapeut student, Veileder

Porsgrunn

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell time 400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 35 69 70 03

35 69 70 03

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er psykoterapistudent på tredje året, og i gang med min praksisperiode. Fagområdet er hovedsaklig integrativ terapi, med fokus på det hele mennesket. Berit Aanesen - Integrativ terapeut, Psykoterapeut student, Veileder

Beskrivelse

Jeg kan være en trygg samtalepartner og veileder for deg som opplever at livet er vanskelig i en kort eller lengre periode.  Jeg brenner for å hjelpe deg til å finne akkurat DIN vei videre, og å bidra til din personlige utvikling mot mer harmoni og balanse med deg selv og dine omgivelser.  Jeg er opptatt av å se deg som et helt menneske, med hele din historie og i hele din livssituasjon, og jeg har tid til de gode samtalene.  Målet mitt er å hjelpe akkurat deg med å finne tilbake til retning, motivasjon og energi, for eksempel om du

  • har mistet grepet på hverdagen og deg selv, og trenger hjelp til å finne veien videre
  • føler at du ikke strekker til, eller stresser og presser deg selv for hardt
  • strever i en vanskelig livssituasjon, kanskje med mobbing, skole, jobb, relasjoner, sorg og tap, eller langvarig sykdom
  • ønsker å snakke med en utenforstående for å få hjelp til å sortere tanker
  • sliter med angst, depresjon, lav selvfølelse eller søvnproblemer
  • har fysiske plager du tenker kan ha psykiske årsaker
  • har konsentrasjonsproblemer, strever med å finne ro, eller har mistet energien

Jeg er også glødende opptatt av ungdom og skoletretthet, og av at ungdom som står i utdanningsvalg, må få god veiledning i denne prosessen!

Typiske behandlingsmål kan være økt livskvalitet, symptomreduksjon, økt energi og arbeidsevne, selvtillit og livsglede, bedre relasjoner til andre, og økt kroppslig velvære. 

 

Integrativ terapi: er en studieretning innenfor psykoterapien, med fokus på å bruke solide, dokumenterte metoder, teknikker og teorier.  Vi er opptatt av å se hvert enkelt menneske som en helhet, påvirket av alle sine livsområder.  Ikke bare det rent psykiske, eller det fysiske og medisinske, men også det sosiale, miljøet vi lever i, arbeid eller skole og fritidsaktiviteter, den økonomiske situasjonen, historien vår og kulturbakgrunnen spiller inn på helsesituasjonen og opplevelsen av velvære og god helse.  Vi er også opptatt av at mennesker og deres livssituasjoner har iboende ressurser og et potensiale for endring.  Samtalen og relasjonen vår står sentralt i arbeidet.  Terapeutiske prosesser og forandringer involverer hele mennesket med både tanker, følelser, ressurser og ferdigheter.  Derfor vil jeg noen ganger foreslå å inkludere elementer eller øvelser fra f.eks. bevegelsesterapi, mindfulnesss eller kunst- og uttrykksterapi, som innfallsport for samtalen.

 

Litt om meg:

Jeg er psykoterapistudent på tredje året, og i gang med min praksisperiode.  Derfor tilbyr jeg foreløpig svært reduserte priser.  Som kvalitetssikring går jeg i regelmessig veiledning hos erfarne terapeuter.  

Etter en lang karriere innenfor et helt annet område, har jeg valgt å virkeliggjøre drømmen om å bli psykoterapeut.  I 2015 startet jeg studier innen Integrativ Terapi, på masternivå ved Høgskolen i Sørøst-Norge.  I tillegg er jeg sertifisert veileder innen PREP (prevention and relationship enhancement programme), og har også utdanning innen LØFT (løsningsfokusert tilnærming).  Jeg har arbeidserfaring fra Mental Helse Hjelpetelefonen, og mye egen livserfaring. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.