Anne Gommerud - - GoMentor
Anne Gommerud -

Anne Gommerud

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Anne Gommerud -

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mnetor 

 

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at mennesker har valg om hvordan vi selv ønsker å leve og at vi alle kan lære oss å sette mer fokus på hva vi vil ha istedenfor hva vi ikke vil ha! 

Mange strever med å skape seg en god balanse mellom jobbliv, fritid, helse, kjærlighetsliv og personlig utvikling. Jeg oppfordrer deg til å ta herredømme over egen agenda og lede deg selv ut av vår tids sykdommer, eksempelvis den såkalte tidsklemma.

Jobber ute i bedrifter med å skape gode bedriftskulturer, teamoppbygging og konflikthåndtering. Holder kurs for barn, ungdom og foreldre. Motivasjonskurs og familiekurs. En til en coaching for mennesker som ønsker endring.

Dette kan jeg bl.a. hjelpe med:

Personlig utvikling

 • Omsette dine drømmer til visjoner, mål og aktiviteter.
 • Bli kvitt negative tankemønstre.
 • En bedre selvfølelse.
 • Mer glede i livet ditt.
 • Mer selvinnsikt.
 • Styrket kommunikasjon med de rundt deg.
 • Dine relasjoner.

Jobb og karriere:

 • Skape en god balanse mellom jobbliv, fritid, helse, kjærlighetsliv og personlig utvikling.
 • Hjelp til karriereplanlegging.
 • Selvledelse - bli bevisst egne verdier og behov, andres verdier og behov og skape den rette balansen mellom disse.
 • Mindre stress.
 • Økt motivasjon.
 • Utnytte eget potensial til det fulle.

Slik jobber jeg:

Jeg er NLP coach. NLP er en effektiv coachingmetode som har fokus på, at du når dine mål – i livet ditt og i karrieren din. 

Måten vi tenker på setter oss i ulike sinnstilstander, og disse tilstandene påvirker oss og virker inn på hvordan vi handler. 

NLP jobber med din indre kommunikasjon, både den som støtter deg og den som begrenser deg. Begrensninger endres til ressurser på en måte, som støtter akkurat deg, slik at du når den ønskede sinnstilstanden / de ønskede målene. NLP lærer deg hvordan du direkte kan påvirke ditt eget liv og helse.

Min bakgrunn:

Jeg er Lisensiert Trainer og serifisert coach fra The Society of NLP, DR. Richard Bandler.

Medlem i  Den Norske Coachforeningen DNCF og representant i styret siden april 2013.

Jeg er eier i eier i firmaet Lakho  mentoring og coaching og har dessuten min coacherfaring fra mange år som teamcoach i ett internasjonalt selskap. 

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer