Slik hjelper GoMentor arbeidsgivere

Ansatte med behov for psykoterapi kan få et effektivt forløp med raske og gode resultater. Vi bruker smarte og ressursbesparende verktøy og tar hånd om de ansatte, samt administrasjonen av samtalene - én nettside én og samlet faktura. Dine ansatte kan fritt velge behandler og kommer raskt tilbake på jobb. GoMentor gjør det enkelt for arbeidsgivere å leve opp til kravene fra Arbeidstilsynet.

GoMentor kan tilby følgende pakkeløsninger:

(Disse produktene er ikke lenger aktive. Kontakt oss for informasjon om mulighetene)

Psykisk Krisepakke

Gir arbeidsgivere mulighet til å få akutt psykologisk assistanse ved alvorlige hendelser, døgnet rundt. Får også en psykisk kriseplan.

Les mer

Psykologisk Rammeavtale

Gratis avtale - hvor du som arbeidsgiver selv legger rammene for medarbeidernes samtaleterapi - for eksempel problemtype. Medarbeiderne får fritt velge blant ca. 100 mentorer innenfor rammene.

Les mer

Psykisk Førstehjelp

Psykologisk beredskap for virksomheter som gir mulighet for å få akutt psykologisk assistanse ved kriser og alvorlige hendelser.

Les mer

Psykisk Trivselssjekk

Forebygg psykisk slitasje og ta temperaturen på virksomhetens og medarbeidernes psykiske trivsel. Finn aktiviteter som bør jobbes med i virksomheten.

Les mer

Virksomheter som har benyttet seg av GoMentor

My Travel Doc er en internasjonal og virtuell medisinsk tjeneste, som tilbyr online legebehandling og undersøkelse til dasneker, som har bruk for det under utenlandsreiser. Det skjer ofte at det er behov for psykologihjelp til våres pasienter i utlandet, ogda bruker vi alltid GoMentor, som har online psykologer tilgjengelig 24/7.

Mikkel Mortensen, Healthcare Manager, My Travel Doc

Vi trengte en profesjonell samtalepartner til en av våre arbeidsledige, som kjempet for å bli klar til arbeidsmarkedet etter noen vanskelige opplevelser. Vedkommende kontaktet selv GoMentor for å få veiledning i forhold til å finne den riktige, hvor kjemien mellom klient og behandler skapte de beste forutsetninger for positiv utvikling. Etterfølgende avklarte Karrierestedet det praktiske med GoMentor og alle hadde en god opplevelse.

Maria Bach, AMC Karrierestedet Københavns Kommune

Mange medlemmer er usikre på deres framtid rett etter en oppsigelse, og vet ikke hvor de skal gå med deres problemer. Hos GoMentor får de adgang til et bredt spekter av samtalepartnere, som kan hjelpe dem videre. Det dreier seg hovedsakelig om, at oppsigelsen ikke må sette seg som et traume. Gjennom gode samtaler bearbeder man opplevelsen, slik at tingene kan falle på plass igjen, og medlemmet blir klar til en ny jobb.

HK i Ringsted

Etter et voldelig ran med fysiske angrep og våken i butikken vår, hadde vi akutt behov for psykologhjelp. Vi kontaktet GoMentor, og i løpet av få timer hadde vi en erfaren krisepsykolog på stedet, som kunne stå for kriseintervensjon. GoMentor fant også psykologer til den etterfølgende behandlingen av de psykiske arbeidsskader som ranet medførte.

Expert butikk

Miracle hadde en verdsatt medarbeider, med uerstattelige ferdigheter og erfaring. Den samme ansatte hadde også psykiske problemer, som gikk utover arbeidsinnsatsen. GoMentor fant en profesjonell samtalepartner, som ga trygghet til medarbeideren, og hjalp medarbeideren tilbake på rett spor.

Lasse Christensen, CEO Miracle A/S

En medarbeider i Saxo Bank stod ved et karrieremessig veiskille, hvor balansen mellom privat- og arbeidsliv var på spill. Gjennom et forløp med en mentor fra GoMentor, ble medarbeideren i stand til å prioritere og frigi flere ressurser til å skape resultater for Saxo Bank. En liten investering, med stor effekt.

Louise Lambert Nielsen, Executive Assistent Saxo Bank

En mangeårig ansatt stod plutselig i en akutt krisesituasjon, som krevde øyeblikkelig handling. Som abonnent til GoMentor sin krisepakke, fikk vi hjelp til den første ledelsesmessige håndteringen av krisen. God veiledning og opplæring, gjorde oss i stand til å gi den rette psykologiske førstehjelp. Det ble raskt avtalt tid med en psykolog, og traumer ble behandlet. Den effektive hjelpen fra GoMentor, fikk ledelsen til å fremstå som sterke, og den ansatte kom raskt tilbake i jobb uten store konsekvenser av hendelsen.

Søren Christiansen, Partner hos Insourze

Et par elever var vitne til en trafikkulykke med en personskade, og ble sterkt påvirket av det. Vi kontaktet GoMentor Krisetelefon, hvor vi fikk hjelp til både den psykiske førstehjelp og en krisepsykolog ankom stedet etter få timer. Det var enkelt, raskt og effektivt. Vi framstod nærmest som eksperter i kriseledelse

Saskia Bisp, TV Glad Fagskole Ringsted

Fanefjord hadde akutt behov for en psykolog, som kunne arbeide med en av beboernes sinne, og de opplevelser som lå bak vedkommendes voldsomme atferd. Fanefjord kontaktet GoMentor og fikk raskt forbindelse med psykologer med kompetanse på området. Et godt forløp krever en god kjemi, og heldigvis var det en av psykologene som kom godt overens med beboeren.

Fonden Fanefjord

Ring på tlf. 23 96 19 79 og hør hva vi kan gjøre for virksomheten din

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.