August Galtung - Coach, Psykoterapeut, Kognitiv terapeut

August Galtung

Coach, Psykoterapeut, Kognitiv terapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Hei! Mitt navn er August Galtung og jeg hjelper folk å finne ut hva som betyr mest for dem, hva de aller helst vil og hva de må gjøre eller ikke gjøre for å oppnå målene sine.


Det må kanskje graves litt i gamle traumer fra tidligere, ofte er det bare fortiden som stopper oss fra det vi vil her og nå. Jeg er åpen for å snakke om absolutt alt og har god erfaring med hvor ekstremt vanskelig det kan være å bruke hjernen riktig. Jeg liker å se på hjernen som et verktøy vi bruker. Dette synspunktet har hjulpet meg å studere de automatiske handlingsmønstrene "fra utsiden".


Ta kontakt hvis du trenger noen å snakke med, hvis du er ny til samtaleterapi kan jeg ikke understreke hvor kraftfulle forandringer som kan forekomme hvis dette er noe for deg. Ta en gratis forsamtale og finn det ut, nok venting synes du ikke?

Hos meg er dine dypeste hemmeligheter helt trygge, jeg dømmer ingen og vil ikke presse frem noe på en ubehagelig måte.


-       August Galtung

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.