Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut - GoMentor

Personlig fremmøte

Parterapi/samlivsterapi/familierådgivning 1.250 kr. Avtal tid

Partilbudet er for dere som opplever samlivskrise eller har kommet inn i dårlige samhandlingsmønstre med vonde krangler eller følelsesmessigmessig avstand. Ømtåelige temaer som seksualitet og utroskap kan dere ta opp med meg. Parterapi er for dere som vil kommunisere bedre og løse problemer mer konstruktivt, og for dere bli «kjærester» igjen og få større åpenhet, varme og intimitet i samlivet.

Individuell rådgivning/egenterapi 1.000 kr. Avtal tid

Trenger du noen å snakke med om krevende valg eller utfordringer du står overfor? Vil du få det bedre med deg selv og dine nærmeste? Våge mer? Bli mer bevisst på egne behov og følelser? Jeg hjelper deg til å bli tryggere på deg selv og se ressursene du har å bygge på. Jeg gir rådgivning fra mitt hjemmekontor sentralt i Oslo. Hver rådgivning er på 60 minutter. Om ønskelig kan annen tid avtales.


Monodrama 1.000 kr. Avtal tid

Gjennom psykodrama og monodrama blir du i stand til «å se deg selv utenfra og andre innenfra». Vi tar utgangspunkt i temaer fra ditt eget liv. Monodrama gis som privattimer.Vil du delta i psykodramagruppe holder jeg helgkurs ved tilstrekkelig antall påmeldte (min. 5-6).


Privatundervisning for par 6.500 kr. Avtal tid

Det er et 5 timers kurs som kan deles opp/gjennomføres over flere ganger om dere som par ønsker det.

samlivskurs i form av privatundervisning for par 6.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

91 86 86 58

Videosamtaler

Individuell rådgivning/egenterapi (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Trenger du noen å snakke med om problemer eller utfordringer du står overfor her og nå? Takket være E-terapi trenger du ikke vente! Du kan videochatte med meg via 24-Rapid Response, og jeg rådgir online. Du kan også sende e-post. Dette er en betalingstjeneste.


Parterapi/samlivsterapi/familierådgivning (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

91 86 86 58

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.