Personlig fremmøte

Selvrealisering 800 kr. Avtal tid

Jeg har vært så heldig å studere selvrealisering med selveste Scott Barry Kaufman, som nylig kom ut med boken Transcend, som  er en videreutvikling av Maslows behovsteori. SBK har blitt kåret til en av USAs 50 viktigste psykologer i dette århundre, og hans modell er virkelig integrert og god.

Mennesket har en rekke grunnleggende behov; noen som må være dekket for å kunne fungere bra, andre som handler om vekst. Dette er en helhetlig teori som viser vei til et godt liv og positiv selvrealisering. Vi tar i bruk noen av SBKs verktøy mens vi utforsker hvordan du kan finne veien til mest mulig flyt og glede i livet ditt. 

Veiledning høysensitivitet 800 kr. Avtal tid

Høysensitivitet er et karaktertrekk som påvirker hvordan man opplever verden. Når man tar inn flere inntrykk som bearbeides mye grundigere enn hva andre opplever, er det ikke fritt for at man kan bli litt overveldet i blant. Men når omgivelsene møter en med at "det må du da klare", eller "du må ikke være så sensitiv", kan man begynne å tvile på disse evnene og hensikten med dem. Da kan det være nyttig å snakke med noen som "kan" høysensitivitet.

Jeg er selv høysensitiv, ekstrovert sensation seeker, til og med, så jeg vet godt hva du snakker om - samtidig som jeg går ut fra at vi er ganske forskjellige. Det fører fort til spennende samtaler hvor vi begge blir litt klokere. De fleste som tar en samtale, sier at det var akkurat det de trengte. Og kanskje litt flere samtaler.

Jeg har jobbet med høysensitivitet siden 2008. Individuell veiledning, åpne gruppemøter, foredrag og kurs førte til at jeg skrev Høysensitivitet - en håndbok og oppfølgeren Høysensitive barn - en håndbok

Foruten egne erfaringer, bruker jeg forskningen og bøkene til Elaine Aron, Barrie Jaeger og Scott Barry Kaufman som grunnleggende ledestjerner i min metodikk. 

Karriereveiledning 800 kr. Avtal tid

Står du fast og ikke vet hva du bør bruke evnene dine til? Da kan jeg hjelpe. Vi kartlegger dine drømmer og kompetanser og veier dem opp mot behov, og ser hvordan dette kan føre deg nærmere den rette jobben for deg. 

Videosamtaler

Karriereveiledning (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Selvrealisering (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Individuell veiledning høysensitivitet (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Høysensitivitet er et karaktertrekk på godt og vondt, som påvirker hvordan man opplever verden. Når man tar inn flere inntrykk som bearbeides mye grundigere enn hva andre opplever, er det ikke fritt for at man kan bli litt overveldet i blant. Men når omgivelsene møter en med at "det må du da klare", eller "du må ikke være så sensitiv", kan man begynne å tvile på disse evnene og hensikten med dem. Da kan det være nyttig å snakke med noen som "kan" høysensitivitet. 

Jeg er selv høysensitiv, ekstrovert sensation seeker, til og med, så jeg vet godt hva du snakker om - samtidig som jeg går ut fra at vi er ganske forskjellige. Det fører fort til spennende samtaler hvor vi begge blir litt klokere. De fleste som tar en samtale, sier at det var akkurat det de trengte. Og kanskje litt flere samtaler. 

I fall du trenger å bli overbevist om at jeg kan det jeg påstår jeg kan: Jeg har jobbet med høysensitivitet siden 2008. Individuell veiledning, åpne gruppemøter, foredrag og kurs førte til at jeg skrev den lille boken Høysensitivitet - en håndbok og oppfølgeren Høysensitive barn - en håndbok. En rekke intervjuer og kronikker har også ført til at navnet mitt ofte dukker opp i høysensitivsammenhenger. Jeg er også blant initiativtakerne til Høysensitiv Norge. 


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.