Wenche Jo Hoem - Coach, Veileder, Kroppsterapeut - GoMentor
Wenche Jo Hoem - Coach, Veileder, Kroppsterapeut

Wenche Jo Hoem

Coach, Veileder, Kroppsterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Veiledning (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Trygdede betaler kr 700.-

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Er livet vondt og vanskelig nå ? Ønsker du en endring men vet ikke helt hvor du skal begynne kan du prøve en gratis forsamtale. Det kan gi deg mer oversikt. Wenche Jo Hoem - Coach, Veileder, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Hvis du velger meg kan jeg hjelpe deg å "rydde " slik at du blir mer bevisst på hva du kan gjøre for å få det bedre. Jeg kan også hjelpe deg slik at du får mere tro på deg selv.  Da blir det enklere å se hvilke valgmuligheter du har.  Det trenger ikke være så håpløst som det føles nå men det viktigste er at du vil gjøre den jobben det er for å få det bedre. 

Jeg har en helhetlig tilnærming til at tanker, kropp og følelser henger sammen og påvirker hverandre.   

Noen av mine erfaringsområder er:

 • Lav selvfølelse og selvtillit
 • Kommunikasjonsproblemer
 • Grensesetting i relasjoner
 • Rusavhengighet
 • Seksuelle overgrep
 • Skam og skyldsfølelse
 • Mobbing og utestengelse
       
 I møte med meg utforsker vi sammen det som er utfordrende for deg akkurat nå.   Det er du som er eksperten og det er du som sitter med svarene, vi må bare lete de fram.  Jeg bidrar med er meg selv, mine erfaringer, kunnskap som terapeut eller coach slik at du forstår bedre hva du har behov for å endre.

Du er også velkommen til en uforpliktende samtale for å se om jeg er den rette personen for deg :)

Mine grunnutdanninger

Hjelpepleierskole ved Ullevål sykehus    
Da jeg jobbet som hjelpepleier var jeg mer opptatt av hva pasienten tenkte og følte enn sårskift med mer. Å jobbe på fødeavdeling og være med å ta i mot nye liv var derimot det mest fantastiske jobben jeg hadde. 

Å jobbe med funksjonshemmede var veldig givende og tungt men å bidra til at mennesker utviklet seg fra et passivt liv til å bli den beste utgaven av seg selv ga veldig mening. 

Barnehagelærer + Barnevern og Spesialpedagogikk

Å jobbe i skolen med enkeltbarn som hadde utfordringer var veldig givende men ble også veldig begrensende da jeg alltid har vært opptatt av hele mennesket /barnet.  Et barn som grudde seg for å gå hjem etter skolen ble ikke mindre redd med  tiltak eller medisiner.  Skolens begrensninger  og manglende kunnskap om barn gjorde meg rett og slett syk.  Jeg møtte den siste veggen, ingen hjelp å få og etterhvert tok jeg skjeen i egen hånd. Jeg var for ung for uføretrygd og takket nei.

NLP utdanning ved Paradigme Academy school og  Makani Academy 

Ved tilfeldigheter startet min virkelige selvutviklinsgsvei ved Paradigme academy school og det var et utrolig løft vekk fr depressive tanker og begrensninger jeg hadde. 

Rosenmetoden ved Axelssons Bodywork school. 
Prosessen gikk sin gang, kroppen var avstengt og smertefull siden jeg hadde levd fra hodet og opp fra ganske tidlig. Det var lag på lag med spenninger som prøvde å beskytte det indre og sårbare. Det var på tide å la de få gi slipp.  Det ble en spennende og slitsom reise over mange år.

Etterhvert ble det ble kurs  på kurs  for å hjelpe meg selv og andre og skal vi hjelpe andre må vi først hjelpe oss selv. 

 • Pedagogisk psykologi
 • Silvametoden
 • Akasha healing ved Makani academy
 • Hypnoterapi ved Henry Leander Andersen,
 • Access Bars Consciousness 1+2
 • Dyretolkning ved Sissel Grana
 • Ulike traume kurs
 • Kurs for pårørende til rusavhengige
 • Selvhjelpsleder kurs for pårørende til rusavhengige.
 • Englecoaching
 • Yogamassage
 • "Take or leave it ",  av Gro Helen Tørum 
 • Peat 1+ 2 metoden ved  Zivorad Ztravinsky 
 • Rainbow Reiki  Healingutdannelse.
 • Fra utbrenthet til opplysthet  og tilgivelseskurs.

Jeg har alltid vært nysgjerrig og søkende og tenkt utenfor boksen.  Jeg har alltid vært ekstra sensitiv og klarsynt.  Det siste ble undertrykt for å tilpasse meg omgivelsene jeg var i.  Jeg hadde manglende evne til å sette grenser for meg selv og dette medførte at jeg selv og andre kjørte over mine grenser og sårbarhet.

Jeg kjenner godt til det offentlige og alternative helsevesen og ja takk begge deler.  Jeg har ellers interesser som kommunikasjon, barn /mennesker og forebygging.  Yoga, selvutvikling, hagebruk, gjenbruk, skriving, maling,  foto, helse og kosthold.

Nå ønsker jeg å hjelpe deg som ikke finner veien ut av håpløshet. Som sliter med skam og andre ting du ikke trenger mer.  Jeg ønsker å hjelpe deg slik at du kan bli bli trygg på deg selv og oppnå det du ønsker deg i livet ditt.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer