Wenche Jo Hoem - Coach, Veileder, Kroppsterapeut - GoMentor
Wenche Jo Hoem - Coach, Veileder, Kroppsterapeut

Wenche Jo Hoem

Coach, Veileder, Kroppsterapeut

GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Føler du deg utrygg som mamma ? Har du med deg dårlig erfaring fra din egen barndom kan det påvirke deg mer enn du er klar over. Wenche Jo Hoem - Coach, Veileder, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Denne profilen er ikke aktiv lenger, vennligst kontakt GoMentor for videre veiledning


Å søke hjelp tidlig forebygger problemer senere og jeg er sikker p at du gjør mye bra for barna dine. Ellers hadde du ikke søkt hjelp. Å søke hjelp betyr at du tar rollen din på alvor. 
Jeg vet hvordan det føles for vi vil jo gi det aller beste til våre barn. Foreldre har også hatt en barndom og mange har med seg mønstre som ikke er hensiktsmessig å føre videre. 
Det vi har med oss påvirker oss mer enn vi er klar over. Å bli bevisst hvorfor vi reagersom vi gjør er første steg på veien for å styrke relasjonen til barna dine. 
I ettertid har jeg skjønt at mye av det jeg gjorde var bra men at det ikke var det som var det viktigste. Det viktigste var faktisk hvordan jeg hadde det med meg selv og ikk hva jeg presterte.. 
Jeg ønsker så inderlig å hjelpe deg som strevereller føler du sitter fast. Noen gang skal det ikke så mange grep til og andre gang kan det ta litt tid. 
Trenger du råd og veiledning i oppdragelsen kan jeg også hjelpe deg med det.
Ta kontakt for å bestille time via online eller oppmøte i Tønsberg.
Min erfaring
 1. Lav selvfølelse og selvtillit
 2. Kommunikasjonsproblemer
 3. Grensesetting i relasjoner
 4. Rusavhengighet i familien.
 5. Seksuelle overgrep
 6. Skam og skyldsfølelse
 7. Mobbing og utestengelse
 8. Utmattelse, angst og depresjon.
 
I møte med meg finner vi sammen ut hva du trenger nå.  Det er du som er eksperten og det er du som sitter med svarene.  Jeg bidrar med meg selv, med mine erfaringer og kunnskap slik at du forstår bedre hva du trenger.

Du er velkommen til å bestille time hvis du tror  jeg er den rette personen for deg. Har du noen spørsmål kan du sende mail.

Grunnutdanninger

Hjelpepleier  
Barnehagelærer  
Coachutdanning
Rosenmetoden 

Jeg har alltid vært nysgjerrig, søkende sensitiv og klarsynt.  Det siste ble undertrykt for å tilpasse meg omgivelsene jeg var i og jeg ble en kursbruker inntil jeg innså at jeg hadde det som skulle til for å hjelpe andre.


Kurs

Pedagogisk psykologi Silvametoden -  Akasha healing -   Hypnoterapi Access Bars Consciousness  - Dyretolkning ved Sissel Grana - Traume kurs  -  Kurs for pårørende til rusavhengige  -  Selvhjelpslederkurs for pårørende til rusavhengige -  Englecoaching  -  Yogamassage   - "Take or leave it ", av Gro Helen Tørum  --  Peat 1+ 2 metoden ved Zivorad Ztravinsky  - Rainbow Reiki Healingutdannelse. -   Fra utbrenthet til opplysthet og tilgivelseskurs

Jeg kjenner godt til det offentlige og alternative helsevesen og ja takk begge deler.  Jeg har ellers interesser som kommunikasjon, mennesker og forebygging.  Yoga, selvutvikling, hagebruk, gjenbruk, skriving, maling,  foto, helse og kosthold.Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer