Vårinn Leslie - Coach - GoMentor
Vårinn Leslie - Coach

Vårinn Leslie

Coach

5 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Vårinn Leslie - Coach

Beskrivelse


DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING!


Har du opplevd trakassering og bli tråkket på, på jobb, av partner eller en nær relasjon?

 

Tanker og følelser er vanskelig å takle når du blir trigget i situasjoner som gjør at du mister deg deg selv og tryggheten. Føler du deg motløs i situasjoner der du ikke ser noe løsning og du skjønner ikke grunnen til at du blir trigget og mister deg selv. Du klarer ikke finne tryggheten og balansen i deg selv som gjør at hverdag blir et slit på alle områder i livet ditt.  

 

Hva kan du oppnå gjennom et samarbeid med meg?

Du kan oppnå å bli mere bevisst på dine følelser og se selv seg selv på en annen måte i det han har opplevd som vondt og vanskelig i forskjellig situasjoner. Du blir kjent med dine vonde følelser med å oppdage hvor i kroppen den sitter og se hvordan de ser ut. Deretter skal vi endre følelsen, så du får det bedre med seg selv.


Mitt må er å hjelpe deg blir bedre kjent med seg selv i den utfordringen du har eller har hatt, og dine følelser.

 

Min tilnærming

Først ønsker jeg å finne ut hvilket tema du som klient ønsker å snakke om og hvilke behov du har. Jeg er en god lytter og er alltid 100% tilstede for klienten i samtalen. Jeg ønsker å stille gode spørsmål, så klienten finner svarene i seg selv. Mitt fokus vil alltid være på følelsene og behovet til klienten.


Hvem er jeg?

Jeg er en kvinne på 54 år, bor i Tromsø og har 3 voksne barn. Jeg har bakgrunn fra servicebransjen, og har jobbet som både personalkonsulent og bemanningskonsulent. I 2016 ble jeg sertifisert coach fra Leadership By Heart Academy, og har lang erfaring med krisehåndtering.

Referanser

kvinne 60 år - "Takket være Vårinn har jeg nå fått et helt nytt perspektiv på mine plager og hva som har holdt meg igjen for å leve et godt liv. Hun er en mester i å stille de riktige spørsmål som til tider er ubehagelig , men nødvendige for å få deg ut av det gamle og destruktive mønsteret. En meget dyktig coach som jeg anbefaler på det varmeste!» "  Les mer  Les mindre

Jente 16 år - "Coaching har gjort at jeg skjønner hvorfor jeg hadde de følelsene jeg hadde, det har gjort at jeg har fått det lettere i hverdagen og tankene går ikke i surr lenger. Det er fint å vite at bare to samtaler hos deg kan gjøre at jeg har får det bedre "  Les mer  Les mindre

Kvinne 20 år - "Coachingen har vært springbrettet til et nytt og bedre liv. Den har gitt meg mye større forståelse for hvordan verden og folk flest egentlig fungerer. I tillegg til å ha bidratt til at jeg ser på livet på en helt annen måte en før. Noe jeg er veldig takknemlig for! Tusen takk! "  Les mer  Les mindre

Kvinne 42 år - "Tusen takk for all hjelp du har gitt meg med å coache meg. Du e utrulig flink, dyktig og du kan det du holder på med. Jeg har fått det så utrulig mye bedre etter at jeg har vært hos deg. Det va så avslappende å snakke med deg, du e så rolig og en behagelig person som æ følte meg trygg på. Jeg kan trygt anbefale deg til alle som treng en dyktig Coach å snakke med.""  Les mer  Les mindre

kvinne 49 år - "Jeg har lenge hatt veldig mye motstand i meg. Det gikk langt tilbake til barndommen, før barneskolen. Jeg hadde til og med motstand mot å bli coachet. Jeg levde et liv i frykt. Frykt for å si min mening, frykt for å ikke være god nok, frykt for hva andre mente og syntes om meg, frykt for å gjøre noe feil, frykt for å såre andre, frykt for å leve det livet jeg ønsket å leve. Men nå, etter å ha blitt coachet av deg så har jeg det helt fantastisk. Jeg føler meg 10 kg lettere. Nå lever jeg i kjærlighet, i stedet for i frykt. Jeg er endelig lykkelig, uavhengig av andre. Jeg er lykkelig inni meg. Det er nesten som det bobler over. Så tusen hjertelig takk Vårinn, for at du ga meg de verktøyene som jeg trengte for å komme meg videre. Nå står jeg ikke fast lenger. Jeg er evig takknemlig. Du er bare helt fantastisk råflink. Jeg kan med stor glede trygt anbefale deg videre. Det er SÅ verdt. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer