Vigdis Fodnes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Vigdis Fodnes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Vigdis Fodnes

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

1 klientmening

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

utbrent, selvfølelse, overgrep, misbruk, angst, stress, selvtillit, sorg, avhengighet, traumer, ensomhet, nedstemt, skyld, skam, relasjoner, mobbing,selvskading Vigdis Fodnes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse


DENNE PROFILEN ER IKKE ALTIV LENGER, KONTAKT GJERNE GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING!


 • Er det vanskelig å ta valg?
 • Sliter du med følelsen av å ikke være bra nok?
 • Er det vanskelig å si nei selv om det går utover deg selv?
 • Strever du i nære relasjoner?
 • Begrenser angsten deg i å gjøre det du ønsker?
 • Hemmer stress deg i hverdagen?
 • Føler du deg sliten og utbrent?


Dette er tema som jeg ofte møter som terapeut og som mange har strevd med på egenhånd. Å starte i terapi kan gi deg mulighet til å jobbe med det som er vanskelig for deg, sammen med en terapeut som kan støtte deg til å bli bedre kjent med deg selv, dine tanker, følelser og reaksjoner. 

Min tilnærming:
Jeg er opptatt av å møte deg som du er, hele deg, med de tanker og følelser du har. I terapirommet ønsker jeg å skape et trygt sted hvor vi sammen, i samtaler og/eller øvelser, kan utforske det som er viktig for deg. Dette kan skape en økt bevissthet på egne følelser, reaksjoner og handlinger. Jeg har stor tro på at du selv kan ta egne valg og komme frem til løsninger som fungerer for deg, og at jeg som terapeut kan bidra til å gjøre dette mer tilgjengelig for deg.
Å begynne i terapi er for mange et ønske om endring. Jeg tror endring skjer når vi er i det som er, og når vi erkjenner og aksepterer hele oss selv, også det som er vondt og vanskelig. Dette kan være en smertefull prosess, samtidig som jeg har erfart at det er helende og utviklende. Som terapeut vil jeg være en støtte og utfordre deg i denne prosessen ved å være aktivt tilstede i vårt møte.
Min bakgrunn:
Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker som har det vanskelig og som trenger støtte til selv å kunne mestre de livsutfordringer de står i. Ved siden av min praksis som samtaleterapeut/gestaltterapeut jobber jeg på Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep i Oslo, noe jeg har gjort de siste årene. Fra tidligere har jeg lang arbeidserfaring fra det kommunale rusfeltet, både som miljøterapeut og med fagansvar på institusjon som inkluderte veiledning av ansatte, samt har jobbet i NAV og i bydel med psykisk helse og arbeid.
Jeg er utdannet sosionom og gestaltterapeut, og har tilleggsutdanning innen sosiologi og administrasjon/ledelse. I de årene jeg har jobbet har jeg tatt ulike kurs innen bl.a rusbehandling, psykisk helse, traumeforståelse, veiledning og ledelse.

Velkommen!

Referanser

Hege - "Vigdis har et varmt og våkent nærvær i dialogen mellom oss. Hun er raus med både humor og alvor, noe som passer meg godt. Hun byr på seg selv, samtidig som hun er svært lydhør overfor mine signaler. Vigdis har bred erfaring med å jobbe med mennesker som strever med livets aller vanskeligste sider. Dette gir meg trygghet både når jeg trenger støtte i rollen som pårørende og når det er mine egne behov og erfaringer som står i fokus for samtalen. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer