Vigdis Fodnes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Vigdis Fodnes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Vigdis Fodnes

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

OSLO, Videosamtale

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individual terapi 850 kr. Avtal tid

Individual terapi rabatt studenter/pensjonister/arbeidsuføre 750 kr. Avtal tid

Parterapi 1.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individual terapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

utbrent, selvfølelse, overgrep, misbruk, angst, stress, selvtillit, sorg, avhengighet, traumer, ensomhet, nedstemt, skyld, skam, relasjoner, mobbing,selvskading Vigdis Fodnes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Står du fast i livet?

  • Er du usikker på hva du selv vil?
  • Strever du i nære relasjoner?
  • Sliter du med følelsen av å ikke være bra nok?
  • Er det vanskelig å si nei selv om det går utover deg selv?
  • Begrenser angsten deg i å gjøre det du ønsker?
  • Hemmer stress deg i hverdagen?
  • Føler du deg sliten og utbrent?


Dette er tema som jeg ofte møter som terapeut og som mange har strevd med på egenhånd. Terapi er ingen enkel løsning, men det kan være et sted hvor det er mulig for deg å bli bedre kjent med deg selv, dine tanker, følelser og handlingsmønster. Det kan skape mulighet for endring.

Min tilnærming:
Jeg er opptatt av å møte deg som du er, hele deg, med de tanker og følelser du har. I terapirommet ønsker jeg å skape et trygt sted hvor vi sammen, i samtaler og/eller øvelser, kan utforske det som er viktig for deg. Dette kan skape en økt bevissthet på egne følelser, reaksjoner og handlinger. Jeg har stor tro på at du selv kan ta egne valg og komme frem til løsninger som fungerer for deg, og at jeg som terapeut kan bidra til å gjøre dette mer tilgjengelig for deg.
Å begynne i terapi er for mange et ønske om endring. Jeg tror endring skjer når vi er i det som er, og når vi erkjenner og aksepterer hele oss selv, også det som er vondt og vanskelig. Dette kan være en smertefull prosess, samtidig som jeg har erfart at det er helende og utviklende. Som terapeut vil jeg være en støtte og utfordre deg i denne prosessen ved å være aktivt tilstede i vårt møte.
Min bakgrunn:
Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker som har det vanskelig og som trenger støtte til selv å kunne mestre de livsutfordringer de står i. Ved siden av min praksis som samtaleterapeut/gestaltterapeut jobber jeg på Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep i Oslo, noe jeg har gjort de siste årene. Fra tidligere har jeg lang arbeidserfaring fra det kommunale rusfeltet, både som miljøterapeut og med fagansvar på institusjon som inkluderte veiledning av ansatte, samt har jobbet i NAV og i bydel med psykisk helse og arbeid.
Jeg er utdannet sosionom og gestaltterapeut, og har tilleggsutdanning innen sosiologi og administrasjon/ledelse. I de årene jeg har jobbet har jeg tatt ulike kurs innen bl.a rusbehandling, psykisk helse, traumeforståelse, veiledning og ledelse.

Velkommen!

Referanser

Hege - "Vigdis har et varmt og våkent nærvær i dialogen mellom oss. Hun er raus med både humor og alvor, noe som passer meg godt. Hun byr på seg selv, samtidig som hun er svært lydhør overfor mine signaler. Vigdis har bred erfaring med å jobbe med mennesker som strever med livets aller vanskeligste sider. Dette gir meg trygghet både når jeg trenger støtte i rollen som pårørende og når det er mine egne behov og erfaringer som står i fokus for samtalen. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer