Siv Myklebust - Gestaltterapeut, Coach - GoMentor
Siv Myklebust - Gestaltterapeut, Coach

Siv Myklebust

Gestaltterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Siv Myklebust - Gestaltterapeut, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor . 

JEG TAR IKKE IMOT NYE KLIENTER DA JEG AVVIKLER MIN PRAKSIS

 

BE. HERE.NOW

Jeg har gjennom å møte veggen og bli utbrent, utviklet en sterk drivkraft og ønske om å hjelpe mennesker til å få det bedre med seg selv og livets sitt, når utfordringene blir store.

Jeg har selv kjent på angst, depresjon og manglende livslyst. Forvirring over hvilken retning livet tar, det krevende stresset eller den alltid tilstedeværende uroen.

Å kunne være her og nå, og ikke alltid i fortid eller fremtid, eller i bekymringer om ting som mest sannsynlig aldri vil inntreffe, det kan være utfordrende og vanskelig. Eller å stå i stress og uro uten å få tilstrekkelig hvile. Det å føle at man ikke strekker til eller ikke er god nok.....

Hva kan jeg hjelpe til med?

Jeg er her for å hjelpe deg med de tingene du strever med. Som gestaltterapeut kan jeg hjelpe deg til å rydde og avdekke uhensiktsmessige mønstre i hverdagen og livet ditt. Metodene jeg bruker vil hjelpe deg til å få en bevissthet om egne føleleser og handlinger, slik at du blir bedre kjent med deg selv og dine reaksjonsmønstre.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet Spesialpedagog og Gestaltterapeut, og Coach gjennom NLP ( Nevro Lingvistisk Programmering).Jeg har jobbet mange år i motebransjen, drevet barnehager og jobbet selvstendig i mitt eget firma både med salg og egen klientpraksis.

På Helhetssenter i Drammen hvor jeg har kontor, underviser jeg også Klassisk Yoga og holder Mindfulness kurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer