Siv Christensen - Psykolog - GoMentor
Siv  Christensen - Psykolog

Siv Christensen

Psykolog

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

GoMentor 24/7 Live 449 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 1.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Psykolog Siv Christensen - Psykolog

Beskrivelse

Terapi

Når noen spør meg hva er terapi, pleier jeg å svare at terapi handler om at du må tørre å være nysgjerrig på deg selv. Hvis du har et ønske om å oppnå endring, må du være villig til å utforske deg selv og ha mot til å prøve nye strategier. For å få til dette kreves det at du har en trygg relasjon til meg som terapeut og jeg vil derfor tilrettelegge for at vi kan ha en ærlig og åpen dialog. Det er viktig at du føler at du kan være deg selv, og at du kan undre deg fritt over de vanskene eller utfordringene du opplever å møte. Dersom du har mot til å være nysgjerrig kan du ofte finne frem til nye løsninger, få ny forståelse eller få ny innsikt i deg selv. For å få til dette vil jeg i tillegg til å ha en støttende og åpen dialog, utfordre ditt perspektiv og forsøke å hjelpe deg med å sette ord på det som til nå kan ha vært vanskelig å snakke om.Jeg tror at relasjoner og erfaringer fra barne- og ungdomsårene kan sette spor og at disse erfaringene kan påvirke oss i voksenlivet, i form av at vi har med oss et mønster av tanker, følelser og atferd. Ikke alle slike mønstre er ødeleggende eller problematiske for oss, men mange av dem som opplever utfordringer i hverdagen handler på slike gamle mønstre.Disse mønstrene kan tidligere ha vært til hjelp, men i dag kan de virke ødeleggende eller hemmende. Ved å få økt bevissthet og innsikt i disse gamle mønstrene, kan du oppleve en endring i det du opplever som utfordrende eller vanskelig i dag. Først og fremst er jeg opptatt av å møte deg der du er. Ingen er like eller har de samme behov, derfor kombinerer jeg elementer fra ulike terapiretninger, og sammen vil vi finne den metoden som passer deg best. Om meg 

Jeg er norsk autorisert psykolog med flere års erfaring med terapi og utredning. I tillegg er jeg utdannet som barne- og ungdomsarbeider. Min arbeidserfaring er fra flere år i voksenpsykiatrien, med blant annet behandling og utredning av angst, depresjon, stressreaksjoner etter livsbelastninger, lav selvfølelse, relasjonelle vansker, traumer, rus -- og avhengighetsbehandling, personlighetsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, familiearbeid, pårørende arbeid m.m. På dagtid jobber jeg på allmennpoliklinikken i Vestre Viken HF, Drammen. 


Du er velkommen til å ta kontakt 


Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer