Siv Christensen - Psykolog - GoMentor

Videosamtaler

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykolog Siv Christensen - Psykolog

Beskrivelse

Terapi

Når noen spør meg hva er terapi, pleier jeg å svare at terapi handler om at du må tørre å være nysgjerrig på deg selv. Hvis du har et ønske om å oppnå endring, må du være villig til å utforske deg selv og ha mot til å prøve nye strategier. For å få til dette kreves det at du har en trygg relasjon til meg som terapeut og jeg vil derfor tilrettelegge for at vi kan ha en ærlig og åpen dialog. Det er viktig at du føler at du kan være deg selv, og at du kan undre deg fritt over de vanskene eller utfordringene du opplever å møte. Dersom du har mot til å være nysgjerrig kan du ofte finne frem til nye løsninger, få ny forståelse eller få ny innsikt i deg selv. For å få til dette vil jeg i tillegg til å ha en støttende og åpen dialog, utfordre ditt perspektiv og forsøke å hjelpe deg med å sette ord på det som til nå kan ha vært vanskelig å snakke om.Jeg tror at relasjoner og erfaringer fra barne- og ungdomsårene kan sette spor og at disse erfaringene kan påvirke oss i voksenlivet, i form av at vi har med oss et mønster av tanker, følelser og atferd. Ikke alle slike mønstre er ødeleggende eller problematiske for oss, men mange av dem som opplever utfordringer i hverdagen handler på slike gamle mønstre.Disse mønstrene kan tidligere ha vært til hjelp, men i dag kan de virke ødeleggende eller hemmende. Ved å få økt bevissthet og innsikt i disse gamle mønstrene, kan du oppleve en endring i det du opplever som utfordrende eller vanskelig i dag. Først og fremst er jeg opptatt av å møte deg der du er. Ingen er like eller har de samme behov, derfor kombinerer jeg elementer fra ulike terapiretninger, og sammen vil vi finne den metoden som passer deg best. Om meg 

Jeg er norsk autorisert psykolog med flere års erfaring med terapi og utredning. I tillegg er jeg utdannet som barne- og ungdomsarbeider. Min arbeidserfaring er fra flere år i voksenpsykiatrien, med blant annet behandling og utredning av angst, depresjon, stressreaksjoner etter livsbelastninger, lav selvfølelse, relasjonelle vansker, traumer, rus -- og avhengighetsbehandling, personlighetsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, familiearbeid, pårørende arbeid m.m. På dagtid jobber jeg på allmennpoliklinikken i Vestre Viken HF, Drammen. 


Du er velkommen til å ta kontakt 


Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer