Sandra Iversen - Psykolog - GoMentor
Sandra Iversen - Psykolog

Sandra Iversen

Psykolog

Bjerke Oslo, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

Individualterapi 1.300 kr. Avtal tid

Individualterapi 2.400 kr. Avtal tid

Pakke 10 timer 10.800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 1.300 kr. Avtal tid

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 2.400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sandra Iversen - Psykolog

Beskrivelse

Om meg

Jeg jobber i dag som psykolog for PlanB, men har og erfaring fra Familievernkontoret. Du kan ta kontakt med meg for hjelp med ulike psykologiske problematikker. Jeg behandler fra milde til moderate psykiske lidelser. De siste årene har jeg jobbet mye med depresjon og angst, mennesker som har traumatiske opplevelser eller er i krise. Jeg tar imot deg som ønsker individuelle samtaler og dere som ønsker parterapi, familieterapi eller foreldreveiledning. Jeg har god erfaring med å snakke med både voksne og barn.

 


Hvordan kan jeg hjelpe?

Jeg jobber eklektisk, som vil si at jeg bruker ulike framgangsmåter for ulike problemstillinger. Som psykolog er jeg opptatt av at du skal føle deg hørt og sett, og at vi har gode samtaler som kan hjelpe deg der du er i livet.

For mange er det å søke hjelp et stort skritt å ta. Det er derfor viktig for meg at du føler deg ivaretatt, respektert og trygg i møte med meg. Jeg har erfart at det er nyttig å bli kjent slik at jeg kan sette meg inn i hvordan det er å være akkurat deg. Som terapeut vil jeg fungere som en støttespiller som har verktøy og faglig kunnskap til å hjelpe deg der du er livet.

Tilbakemeldinger fra tidligere klienter har vært at jeg har møtt de på en ikke bedømmende måte og at jeg er behagelig å snakke med. Mange sier at jeg er flink til å oppfatte og sette ord på hvordan de føler seg.

 

Jeg tilbyr psykologisk behandling ved:

- Angstlidelser

- Depresjon

- Traumatiske opplevelser

- Vansker med relasjoner og sosialt samspill

- Vansker i parforhold

- Vansker med foreldresamarbeid


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Referanser

Anonym - "Sandra er en psykolog som lytter og imøtekommer deg der du er. Hun kommer med nye løsninger sammen med deg og tanker/øvelser som du kan benytte deg av videre. Ønsker du å få nye perspektiver er hun god på å guide deg og hente frem dine ressurser."  Les mer  Les mindre

"Anonym" - ""Sandra er en utrolig faglig dyktig, profesjonell og medmenneskelig psykolog som jeg virkelig kan anbefale. Etter at jeg begynte hos Sandra har jeg lært mye om mine følelser og reaksjoner. Til tross for at det har gått perioder der jeg ikke har kunnet møte opp så har hun respektert meg til det ytterste, og vist en enorm forståelse. Dette hjelper meg i min prosess og har gjort at jeg har håp om å virkelig få det bra igjen.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer