PlanB Sandra Iversen - Psykolog - GoMentor
PlanB Sandra Iversen - Psykolog

PlanB Sandra Iversen

Psykolog

Bjerke Oslo, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi 1.250 kr. Avtal tid

Individualterapi 2.300 kr. Avtal tid

Pakke 10 timer 10.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 2.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

PlanB Sandra Iversen - Psykolog

Beskrivelse

Om meg

Jeg jobber i dag som psykolog for PlanB, men har og erfaring fra Familievernkontoret. Du kan ta kontakt med meg for hjelp med ulike psykologiske problematikker. Jeg behandler fra milde til moderate psykiske lidelser. De siste årene har jeg jobbet mye med depresjon og angst, mennesker som har traumatiske opplevelser eller er i krise. Jeg tar imot deg som ønsker individuelle samtaler og dere som ønsker parterapi, familieterapi eller foreldreveiledning. Jeg har god erfaring med å snakke med både voksne og barn.

 


Hvordan kan jeg hjelpe?

Jeg jobber eklektisk, som vil si at jeg bruker ulike framgangsmåter for ulike problemstillinger. Som psykolog er jeg opptatt av at du skal føle deg hørt og sett, og at vi har gode samtaler som kan hjelpe deg der du er i livet.

For mange er det å søke hjelp et stort skritt å ta. Det er derfor viktig for meg at du føler deg ivaretatt, respektert og trygg i møte med meg. Jeg har erfart at det er nyttig å bli kjent slik at jeg kan sette meg inn i hvordan det er å være akkurat deg. Som terapeut vil jeg fungere som en støttespiller som har verktøy og faglig kunnskap til å hjelpe deg der du er livet.

Tilbakemeldinger fra tidligere klienter har vært at jeg har møtt de på en ikke bedømmende måte og at jeg er behagelig å snakke med. Mange sier at jeg er flink til å oppfatte og sette ord på hvordan de føler seg.

 

Jeg tilbyr psykologisk behandling ved:

- Angstlidelser

- Depresjon

- Traumatiske opplevelser

- Vansker med relasjoner og sosialt samspill

- Vansker i parforhold

- Vansker med foreldresamarbeid


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Referanser

Anonym - "Sandra er en psykolog som lytter og imøtekommer deg der du er. Hun kommer med nye løsninger sammen med deg og tanker/øvelser som du kan benytte deg av videre. Ønsker du å få nye perspektiver er hun god på å guide deg og hente frem dine ressurser."  Les mer  Les mindre

"Anonym" - ""Sandra er en utrolig faglig dyktig, profesjonell og medmenneskelig psykolog som jeg virkelig kan anbefale. Etter at jeg begynte hos Sandra har jeg lært mye om mine følelser og reaksjoner. Til tross for at det har gått perioder der jeg ikke har kunnet møte opp så har hun respektert meg til det ytterste, og vist en enorm forståelse. Dette hjelper meg i min prosess og har gjort at jeg har håp om å virkelig få det bra igjen.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer