Rune Aleksander Winther - Terapeut - GoMentor
Rune Aleksander Winther - Terapeut

Rune Aleksander Winther

Terapeut

Videosamtale

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Denne timen vil inneholde det som kreves for å tilfredstille den unike klientens unike problemstilling.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ansatt som terapeut på familieteamet på Viken Senter, ferdig utdannet psykolog våren 2020. Rune Aleksander Winther - Terapeut

Beskrivelse

På hvilken måte er livet ditt ikke slik du ønsker at det skal være, og hvordan vil du at det skal se ut? Altså; hva er problemet og hvordan ser visjonen for din fremtid ut? Dette kan se ut som påfallende enkle spørsmål, men kan være vanskelig å besvare. Når vi sitter med disse spørsmålene alene er det være lett å ta snarveier eller unngå å reflektere ordentlig over det, fordi det skaper ubehag eller smerte. På internett finnes det en overflod av generiske tips for hvordan du kan jobbe med deg selv, relasjoner til andre og finne meningen med livet. I mitt arbeid sammen med deg, vil vi så godt vi kan sammen forsøke å sortere hva som henger sammen, og ikke. I denne sammenheng bør du være åpen for en psykologisk forståelse av problemet. Verktøyene og modellene tilstrebes å være så enkelt om mulig å forstå, men være vitenskapsfundert. I tillegg skal det være rom for hele deg, og dine måter å forstå på. Sammen legger vi en strategi med gjennomførbare steg eller øvelser som kan implementeres på daglig basis. Disse bør være litt vanskelig (på ditt nivå), men mulig å gjennomføre.

Etter å ha snakket med meg ønsker jeg at du sitter igjen med en opplevelse av kontroll, trygghet og forutsigbarhet. Dette gjennom å legge en plan som for deg oppleves meningsfull og oppnåelig.

Om meg

Jeg er ferdigutdannet psykolog ved Universitet i Tromsø og venter på godkjenning av lisens.. Dette innebærer et seksårig utdanningsforløp inkludert praksis fra ulike deler av psykisk helsevern. For tiden er jeg ansatt som terapeut på familieteamet ved Viken Senter. Det er mye som interesserer meg faglig sett, spesielt bruken av nyeste teknologiske muligheter for terapi og behandling, motstandsdyktighet, endringspotensiale og traumer. I tillegg er jeg interessert i den psykodynamiske grunnforståelse av alle deler av mennesket. Et av profesjonsstudiet sitt mål er å utdanne personer som kan henge med på forskningens utvikling. I tillegg vet vi en god del om hjernens normalfunksjon. Måten jeg arbeider på innebærer at jeg bruker verktøy og forståelse fra ulike terapiretningene og forståelsesmodeller, og anvende de sammen i en mer helhetlig metode. Dette innebærer at jeg er påvirket av ulike terapiretninger og forståelsesmodeller, men at det viktigste er at det faktisk fungerer for deg som klient. Jeg er medlem av Norsk Psykologforening. Jeg ser fram til å møte deg :-)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer