Runa Asp - Familieterapeut, Klinisk Sosionom - GoMentor
Runa Asp - Familieterapeut, Klinisk Sosionom

Runa Asp

Familieterapeut, Klinisk Sosionom

Drammen, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individualsamtale enkelttime 1.250 kr. Avtal tid

Individualsamtale dobbelttime 2.300 kr. Avtal tid

Individualsamtale pakke 10 timer 10.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

4732993001

Videosamtaler

Individualsamtale enkelttime (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Individualsamtale dobbelttime (GoMentor videosesjon) 2.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

4732993001

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Runa Asp - Familieterapeut, Klinisk Sosionom

Beskrivelse

Livet kan tidvis være både komplisert, urettferdig og vondt, og det er særlig da det kan være godt å få prate med noen utenforstående som kan se på situasjonen med "ferske øyne". Jeg håper at jeg kan bli en slik samtalepartner for deg. Som terapeut vil jeg fungere som en støttespiller som har verktøy og faglig kunnskap til å hjelpe deg der du er livet. Tilbakemeldinger fra tidligere klienter har vært at de endelig har følt seg sett og hørt, samtidig som de opplevde meg som en ærlig og tydelig person, som ga konkrete råd og veiledning. Hvis dette høres ut som noe for deg, gleder jeg meg til å bli kjent med deg!

 

Hvordan kan jeg hjelpe?

Du er ekspert i eget liv, og derfor bruker jeg mye tid til å bli kjent med deg. Hva er dine ressurser og hva er dine utfordringer? Jeg er opptatt av at du skal føle deg ivaretattt, og det er viktig at du har tillit til meg for å muliggjøre endring. Jeg har stor tro på menneskets utviklingspotensiale, og det første skrittet mot endring er å innse at man trenger hjelp og be om det. Men jeg vet at det krever mot!

 

Jeg jobber eklektisk, som vil si at jeg bruker ulike framgangsmåter for ulike problemstillinger. Som familieterapeut er jeg særlig interessert i hvordan opprinnelsesfamilien og eventuelle nåværende familie påvirker deg som person i dag.

 

Jeg kan blant annet hjelpe deg (dere) med:

  • Utfordringer knyttet til psykiske lidelser, rus, angst, stress, ensomhet, dårlig selvfølelse, økonomi, jobb
  • Utfordringer i parforholdet
  • Å møte barnet ditt på en god måte
  • Å tolke ditt barns atferd, følelser, behov og veilede deg i utviklingsstøttende omsorg ved bruk av trygghetssirkelen (COS). Ingen foreldre er perfekte, og det er heldigvis ikke målet heller - sammen finner vi ut av hva som vil være godt nok for deg/dere («good enough parenting»).
  • Å endre uhensiktsmessige tanke- og handlingsmønstre
  • Vold og overgrep

Min faglige bakgrunn:

  • Klinisk sosionom med master i familiebehandling
  • Grunnfag i psykologi
  • Sertifisert i «Circle of Security Parenting» (COS, trygghetssirkelen)

 

Jeg har jobbet med mennesker i vanskelige livssituasjoner og livskriser i 17 år - særlig innenfor feltene rus, psykiatri, økonomi, jobb, bolig, omsorg for barn, parforhold, kognitiv fungering, atferdsproblematikk, samspillsobservasjon og traumatiske opplevelser. Jeg har i den tiden fått jobbet med både barn, ungdom, voksne og eldre personer. I de siste fire årene har jeg jobbet som fagkonsulent i PlanB hvor jeg hovedsaklig veileder og hjelper familier med ulike utfordringer. Jeg er selv 35 år, gift, med to små barn, bosatt i Asker.

 

Velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer