Runa Asp - Familieterapeut - GoMentor
Runa Asp - Familieterapeut

Runa Asp

Familieterapeut

Drammen, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individualsamtale enkelttime 1.300 kr. Avtal tid

Individualsamtale dobbelttime 2.400 kr. Avtal tid

Individualsamtale pakke 10 timer 10.800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

4732993001

Videosamtaler

Individualsamtale enkelttime (GoMentor videosesjon) 1.300 kr. Avtal tid

Individualsamtale dobbelttime (GoMentor videosesjon) 2.400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

4732993001

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Runa Asp - Familieterapeut

Beskrivelse

Livet kan tidvis være både komplisert, urettferdig og vondt, og det er særlig da det kan være godt å få prate med noen utenforstående som kan se på situasjonen med "ferske øyne". Jeg håper at jeg kan bli en slik samtalepartner for deg. Som terapeut vil jeg fungere som en støttespiller som har verktøy og faglig kunnskap til å hjelpe deg der du er livet. Tilbakemeldinger fra tidligere klienter har vært at de endelig har følt seg sett og hørt, samtidig som de opplevde meg som en ærlig og tydelig person, som ga konkrete råd og veiledning. Hvis dette høres ut som noe for deg, gleder jeg meg til å bli kjent med deg!

 

Hvordan kan jeg hjelpe?

Du er ekspert i eget liv, og derfor bruker jeg mye tid til å bli kjent med deg. Hva er dine ressurser og hva er dine utfordringer? Jeg er opptatt av at du skal føle deg ivaretattt, og det er viktig at du har tillit til meg for å muliggjøre endring. Jeg har stor tro på menneskets utviklingspotensiale, og det første skrittet mot endring er å innse at man trenger hjelp og be om det. Men jeg vet at det krever mot!

 

Jeg jobber eklektisk, som vil si at jeg bruker ulike framgangsmåter for ulike problemstillinger. Som familieterapeut er jeg særlig interessert i hvordan opprinnelsesfamilien og eventuelle nåværende familie påvirker deg som person i dag.

 

Jeg kan blant annet hjelpe deg (dere) med:

 • Utfordringer knyttet til psykiske lidelser, rus, angst, stress, ensomhet, dårlig selvfølelse, økonomi, jobb
 • Utfordringer i parforholdet
 • Å møte barnet ditt på en god måte
 • Å tolke ditt barns atferd, følelser, behov og veilede deg i utviklingsstøttende omsorg ved bruk av trygghetssirkelen (COS). Ingen foreldre er perfekte, og det er heldigvis ikke målet heller - sammen finner vi ut av hva som vil være godt nok for deg/dere («good enough parenting»).
 • Å endre uhensiktsmessige tanke- og handlingsmønstre
 • Vold og overgrep

Min faglige bakgrunn:

 • Klinisk sosionom med master i familiebehandling
 • Grunnfag i psykologi
 • Sertifisert i «Circle of Security Parenting» (COS, trygghetssirkelen)

 

Jeg har jobbet med mennesker i vanskelige livssituasjoner og livskriser i 17 år - særlig innenfor feltene rus, psykiatri, økonomi, jobb, bolig, omsorg for barn, parforhold, kognitiv fungering, atferdsproblematikk, samspillsobservasjon og traumatiske opplevelser. Jeg har i den tiden fått jobbet med både barn, ungdom, voksne og eldre personer. I de siste fire årene har jeg jobbet som fagkonsulent i PlanB hvor jeg hovedsaklig veileder og hjelper familier med ulike utfordringer. Jeg er selv 35 år, gift, med to små barn, bosatt i Asker.

 

Velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer