Rebecca Lind - Psykoterapeut, Veileder, Helsecoach - GoMentor
Rebecca Lind - Psykoterapeut, Veileder, Helsecoach

Rebecca Lind

Psykoterapeut, Veileder, Helsecoach

Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Individuell veiledning / karriereveiledning 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi (monodrama) 950 kr. Avtal tid

Livsstilsveiledning 950 kr. Avtal tid

Livsstilsveiledning 800 kr. Avtal tid

Studenter/arbeidsledige/trygdede 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

Videosamtaler

Veiledning online (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Rebecca Lind - Psykoterapeut, Veileder, Helsecoach

Beskrivelse

Alle kan trenge hjelp for å komme videre i livet.

 

Opplever du at du:

 • Trenger en å snakke med?
 • Er stresset og ikke klarer å finne indre ro?
 • Er sliten og nedstemt? Engstelig?
 • Sliter med forholdet ditt til mat og kroppen din?
 • Sliter med tanker om kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk?
 • Ønsker å utvikle deg i jobb eller privat? Har lyst på ny jobb og lurer på hva som vil passe deg best?

 

Mat og kropp:

Når jeg jobber med spiseforstyrrelser, bistår jeg med å finne de bakenforliggende årsakene og jobbe med dem. Årsakene kan være sammensatte og knyttet til vanskelige følelser og utfordrende relasjoner. I en kort periode i tenårene prøvde jeg selv å bruke mat for å takle vanskelige følelser og relasjoner.

Hvis du ønsker å endre livsstil, kan jeg kombinere ernæring og veiledning slik at du får hjelp til å legge om kost- og treningsvaner, samt får den emosjonelle støtten du trenger for å nå målene dine.

Med erfaring som diettkokk og bakeleder i cøliakiforeningen, kan jeg hjelpe deg å sette sammen et kostholdet hvis du har ulike allergier, intoleranser, diabetes, metabolsk syndrom, cøliaki, IBS, hjerte- og karsykdommer o.a. Du kan også få hjelp med både sorgbearbeiding og motivasjon. I den senere tida har sammenhengen mellom psykiske lidelser og ernæring fått større oppmerksomhet.

 

Kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk:

Som mor til en transmann, har jeg erfaring med hvordan det er å være pårørende og jeg har fulgt sønnen min gjennom hans prosess over mange år. Som medlem i FamilieNettverket Foreldre til homofile, lesbiske, bifile og transpersoner, har jeg erfaring i å snakke med mennesker som bearbeider det de kommer i kontakt med i en slik situasjon.

 

Metode:

Ved hjelp av samtaler, øvelser og kreative metoder, kan jeg hjelpe deg å ta steget mot det livet du ønsker deg og få mer indre ro. Den kreative metoden jeg bruker er psykodrama som betyr sjel i handling. Jeg hjelper deg til å få innsikt i deg selv og din situasjon bl.a. ved bruk av iscenesettinger, rollebytter, tegning, skriving, visualiseringer og drømmearbeid. Metoden er effektiv og har terapeutisk effekt. Jeg jobber en-til-en og i grupper.

 

Om meg: 

Jeg er utdannet psykodramaregissør (8år) deltid fra Norsk Psykodrama akademi, registrert psykodramaterapeut (PiN), registrert psykoterapeut (NFP). I tillegg er jeg utdannet ernæringsfysiolog og registrert i Norsk Forening for Ernæringsfysiologer (NFE) og medlem av Familienettverket Foreldre til homofile, lesbiske, bifile og transpersoner.

 

Mine erfaringer:

 • 8 års erfaring som veileder.
 • 6 års erfaring som jobbkonsulent og karriereveileder.
 • 4 års erfaring med ledelse og teambygging.
 • 3 års erfaring som terapeut.

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Kvinne, 42 år - "Rebecca oppleves som forståelsesfull, et godt og varmt menneske som det er behagelig å være sammen med. Hun får meg til å slappe av i hennes nærvær og får meg til å føle meg komfortabel med meg selv i behandlingssituasjonen. Metoden hun benytter utøvde jeg for første gang for noen uker siden sammen med henne og jeg synes det er en fantastisk flott måte å se seg selv på og forstå situasjonene, slik at jeg selv kan ta stykete grep i eget liv. Noe av det aller viktigste Rebecca lærte meg var å gi meg muligheten til å ta eierskap til situasjonene vi spilte ut. På den måten er jeg godt forberedt og kan møte andre mennesker med gode ord og styrket dialog når nest utfordring dukker opp."  Les mer  Les mindre

Kvinnelig kursdeltaker med spesialutdanning i psykisk helse - "Rebecca er en rolig og behagelig person. Hun er respektfull og anerkjennende. En lyttende person. Hun ser den enkelte i gruppa og hvis noen f.eks. har sosial angst vil hun fange opp dette."  Les mer  Les mindre

Kvinnelig kursdeltaker, 41 år - ""Som kursholder synes jeg du var svært imøtekommende, varm og naturlig. Du fikk deltagerne til å føle seg trygge og du hadde en smittende latter som gjorde stemningen lett og behagelig gjennom kursdagen.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer