Ragnhild Maatla Salomonsen - Coach - GoMentor
Ragnhild Maatla Salomonsen - Coach

Ragnhild Maatla Salomonsen

Coach

Steinkjer, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Personlig møte 895 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching per telefon (GoMentor videosesjon) 795 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ønsker du deg en bedre hverdag, bedre relasjoner og et mer avslappet forhold til livets emosjonelle opp- og nedturer? Bli tryggere i deg selv? I foreldrerollen? Ragnhild Maatla Salomonsen - Coach

Beskrivelse

Jeg har kjent på den enorme forskjellen det har utgjort i eget liv, i jobbsammenheng og ikke minst i min rolle som mamma, å innse at tankene mine ikke trenger å være sanne bare fordi jeg har tenkt dem (og at jeg ikke engang trenger å lytte til dem eller ta dem på alvor), at følelsene mine er direkte koblet til de tankene jeg lytter til i øyeblikket, og at jeg skaper min egen opplevelse fra øyeblikk til øyeblikk til øyeblikk.


Da jeg innså at følelsene mine ikke kaller på hverken handling, analyse eller reaksjon, men ganske enkelt forteller meg noe om hvilke tanker det er jeg lytter til i øyeblikket, oppdaget jeg at at jeg kan være opprørt og likevel kjenne ro, føle på usikkerhet og likevel kjenne meg trygg, kjenne frykt og likevel ha full tillit til at jeg vil finne gode løsninger. I det hele tatt oppdaget jeg at egne følelser ikke trengte å ha så stor innvirkning på hvordan jeg har det, og jeg kunne navigere i eget liv, i relasjoner og utfordringer med ro.


  • Har du lyst til å komme mer i kontakt med denne roen i deg selv, og til å kjenne at du står trygt i møte med egne og andres (kanskje ditt barns) følelser?
  • Ønsker du å kunne stå i ukjente situasjoner og føle deg trygg på at du vil finne løsninger og at svarene vil komme til deg underveis?
  • Er du forelder, og ønsker å kunne manøvrere utfra klarhet og ro når barnet ditt utviser sterke følelser og kanskje har en atferd som opprører og provoserer deg?
  • Vil du lære å forholde deg til egne tanker og følelser på en måte som gjør at du kan slippe bekymringene og manøvrere i eget liv på en mer avslappet og tilbakelent måte?
  • Har du et ønske om at dine nærmeste relasjoner skal være preget av letthet og harmoni, og oppdage hvordan du sitter med nøkkelen til en forståelse som hjelper deg til akkurat det?


Ta kontakt med meg, så kan vi gjennom en uforpliktende prat finne ut om du kan ha nytte og glede av å ha samtaler med meg. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer