Ragnhild Maatla Salomonsen - Coach - GoMentor
Ragnhild Maatla Salomonsen - Coach

Ragnhild Maatla Salomonsen

Coach

Steinkjer, Videosamtale

Personlig fremmøte

Personlig møte 895 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

Coaching per telefon (GoMentor videosesjon) 795 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ønsker du deg en bedre hverdag, bedre relasjoner og et mer avslappet forhold til livets emosjonelle opp- og nedturer? Bli tryggere i deg selv? I foreldrerollen? Ragnhild Maatla Salomonsen - Coach

Beskrivelse

Jeg har kjent på den enorme forskjellen det har utgjort i eget liv, i jobbsammenheng og ikke minst i min rolle som mamma, å innse at tankene mine ikke trenger å være sanne bare fordi jeg har tenkt dem (og at jeg ikke engang trenger å lytte til dem eller ta dem på alvor), at følelsene mine er direkte koblet til de tankene jeg lytter til i øyeblikket, og at jeg skaper min egen opplevelse fra øyeblikk til øyeblikk til øyeblikk.


Da jeg innså at følelsene mine ikke kaller på hverken handling, analyse eller reaksjon, men ganske enkelt forteller meg noe om hvilke tanker det er jeg lytter til i øyeblikket, oppdaget jeg at at jeg kan være opprørt og likevel kjenne ro, føle på usikkerhet og likevel kjenne meg trygg, kjenne frykt og likevel ha full tillit til at jeg vil finne gode løsninger. I det hele tatt oppdaget jeg at egne følelser ikke trengte å ha så stor innvirkning på hvordan jeg har det, og jeg kunne navigere i eget liv, i relasjoner og utfordringer med ro.


 • Har du lyst til å komme mer i kontakt med denne roen i deg selv, og til å kjenne at du står trygt i møte med egne og andres (kanskje ditt barns) følelser?
 • Ønsker du å kunne stå i ukjente situasjoner og føle deg trygg på at du vil finne løsninger og at svarene vil komme til deg underveis?
 • Er du forelder, og ønsker å kunne manøvrere utfra klarhet og ro når barnet ditt utviser sterke følelser og kanskje har en atferd som opprører og provoserer deg?
 • Vil du lære å forholde deg til egne tanker og følelser på en måte som gjør at du kan slippe bekymringene og manøvrere i eget liv på en mer avslappet og tilbakelent måte?
 • Har du et ønske om at dine nærmeste relasjoner skal være preget av letthet og harmoni, og oppdage hvordan du sitter med nøkkelen til en forståelse som hjelper deg til akkurat det?


Ta kontakt med meg, så kan vi gjennom en uforpliktende prat finne ut om du kan ha nytte og glede av å ha samtaler med meg. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer