Pål Unnfoss - Familieterapeut, Coach - GoMentor
Pål Unnfoss - Familieterapeut, Coach

Pål Unnfoss

Familieterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Pål Unnfoss - Familieterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING

 • Ønsker du personlig utvikling?
 • Mangler du motivasjon?
 • Trenger du og din familie en trygg samtalepartner?
 • Har du traumer du aldri har bearbeidet? 

I samtale med meg skal vi først og fremst skape et trygt rom for den gode samtalen. Videre vil jeg bidra til økt bevissthet, bearbeide traumer og vonde opplevelser, jobbe med følelser, finne konstruktive strategier og nye mer hensiktsmessige vaner.

Mine metoder

Jeg har tro på at bevegelse skjer igjennom gode samtaler og trygge relasjoner. Jeg tilbyr tjenester innen samtaleterapi, coaching, kognitiv terapi, EMDR behandling for traumer og vonde opplevelser. Samtalene vil bestå av empatisk kommunikasjon og fokus på dine ressurser. Alle mine tjenester kan gjøres gjennom online videosamtale. 

Familieterapi er behandling, der en terapeut arbeider med en familie i stedet for å arbeide med enkeltindivider, eller ikke-beslektede grupper. Formålet er gjerne å få familien som sosial enhet til å fungere på endrede premisser enn slik den fungerte eller ikke fungerte før.

Parterapi handler om å bli bedre kjent med hverandre og seg selv også etter et langt samliv. Det er en invitasjon til personlig vekst og utvikling for begge parter.


Vi må møte sorgen som en venn og ta imot det som sorgarbeidet gjør med oss. Det krever sitt, men sorgarbeid gjør godt midt i det vonde.


Om meg

Jeg er utdannet familieterapeut, samtalecoach og barnevernspedagog, og har over 20 års erfaring innen kommunikasjon, veiledning, motivasjonsarbeid, idrett og konsulenttjenester. Jeg har sertifisering innen kognitiv terapi, EMDR, NLP og har lang erfaring med å jobbe med barn og unge. Jeg har erfaring med mennesker i alle aldre, ledelsesutvikling innen idrett, næringsliv og veiledning av personal i arbeidsgrupper.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer