Nils Johan Aulie - Psykoterapeut, Coach, Veileder, Integrativ terapeut - GoMentor
Nils Johan Aulie - Psykoterapeut, Coach, Veileder, Integrativ terapeut

Nils Johan Aulie

Psykoterapeut, Coach, Veileder, Integrativ terapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sivilingeniør og psykoterapeut i Oslo Nils Johan Aulie - Psykoterapeut, Coach, Veileder, Integrativ terapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.


Hvilke utfordringer står du over for? - ønsker du en endring?

Jeg  kan være din samtalepartner og hjelper på veien mot et liv i balanse og velvære. Jeg møter deg der du er og så får vi sammen finne frem til hva som plager deg eller hva du ønsker å endre eller bli flinkere til.

 Jeg kan hjelpe deg med problemstillinger som:

 • Endre utilfredsstillende handlingsmønstre
 • Manglende struktur og gjennomføringsevne (Ta tak, ikke la sakene ligge)
 • Ny som leder
 • En livskrise
 • Når du føler deg utbrent
 • Tenke og handle annerledes
 • Det å våge mer
 • Mestre stress og finne balanse i en hektisk hverdag

 

Metode

Veien til endring og personlig utvikling går gjennom å endre eksisterende handlingsmønstre. Vi må da først og fremst finne frem til de irrasjonelle og skadelige handlingsmønstre før vi kan fokusere på disse for så å skape en endring.
Når vi vet hvor vi vil endre kan arbeidet starte med å utvikle nye handlingsmønstre og ny adferd. En slik utvikling kan gjøres alene, men de færreste får dette til uten en hjelp og støtte fra andre. Gjennom samtaler og enkle øvelser kan jeg hjelpe til å klarere tanker for bedre å forstå egen livssituasjon for deretter å finne og innøve nye strategier og måter å leve eget liv.

 

Om meg

Jeg er utdannet sivilingeniør og psykoterapeut. Min kompetanse som veileder og terapeut bygger på en 4 årig terapeut utdannelse (Integrativ terapi) og mine erfaringer fra min yrkeskarriere som sivilingeniør og leder i store ingeniørorganisasjoner.

 

Du er velkommen til å kontakte meg! 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer