NFP-Terapeuter - Gestaltterapeut, Familieterapeut, MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
NFP-Terapeuter  - Gestaltterapeut, Familieterapeut, MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Psykoterapeut

NFP-Terapeuter

Gestaltterapeut, Familieterapeut, MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Norsk Forening for Psykoterapi samarbeider med GoMentor. Her kan du se informasjon om NFP-terapeuter. NFP-Terapeuter - Gestaltterapeut, Familieterapeut, MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Norsk Forening for Psykoterapi samarbeider med GoMentor. Her kan du se informasjon om NFP-terapeuter. 

NFP-terapeuter

– de fleste privatpraktiserende, finnes over store deler av landet.
Vi tilbyr både gruppeterapi, parterapi og individualterapi tilpasset den enkeltes behov.
Alle våre terapeuter har som minstekrav en fireårig utdanning i psykoterapi ved anerkjente utdanningsinstitusjoner, som tilfredsstiller de faglige krav fastsatt av det Europeiske Forbund for Psykoterapi, EAP. Opptakskrav til disse utdanningene er bachelorgrad eller tilsvarende.

Felles for terapiretningene i NFP, er et helhetlig syn på mennesket, vi går ut fra at kropp og sinn utgjør en enhet. Vi er ressurs- og mestringsorienterte. Vi møter klientene slik de opplever seg og sin situasjon her og nå. Utgangspunktet for terapien er at alle mennesker har iboende muligheter til å mestre sine egne liv. Vi arbeider bevisst med å mobilisere den enkeltes ressurser og skaperkraft for å få til endring.

Se oversikt over NFP-terapeuter på GoMentor her
;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer