Monica Giske Samony - Coach, Kognitiv terapeut, Veileder - GoMentor
Monica Giske Samony - Coach, Kognitiv terapeut, Veileder

Monica Giske Samony

Coach, Kognitiv terapeut, Veileder

1 klientmening

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

En invitasjon til å transformere dine problemer og fastlåsthet. Du vil få en dypere forståelse av hvem du er, hvordan du fungerer og hva du trenger! Monica Giske Samony - Coach, Kognitiv terapeut, Veileder

Beskrivelse

Hei, jeg heter Monica og det er spennende at nettopp du har funnet fram til meg. Da skal du vite at tiden er inne for en større endring og healing i ditt liv!

De mennesker som finner veien til meg, er de som er klare for noe nytt. De er lei av å sitte fast der de er i dag, og ønsker noe annet. Og er dette deg, invitere jeg deg til å lese videre.. 

Du kjenner sikkert til det. Livet er som en berg-og dalbane. Noen høyder, mange daler. Sånn har det ihvertfall vært for meg. Livet har tatt meg på mange opplevelser som jeg i ettertid kan se var spennende, men da jeg var midt oppi i så var det bare skremmende, en følelse av å være maktesløs. Uten at farten tok stop. Toget bare ruste avgårde framover med meg som passasjer, og jeg ante ikke hva som skulle få toget til å stoppe. 

Er det slik du har det akkurat nå? Befinner du deg på en ufrivillig reise, som ikke tar slutt.. du vet ikke hva du skal gjøre for at toget skal stoppe.. Du sitter bare på dette toget og har det for jævlig. Om du leser dette nå, så vit at du nettopp har møtt én som forstår. Og som med sine erfaringer kan guide deg ut av det. 

Med trygghet og stødighet vil jeg guide deg tilbake til deg selv, selv kjernen i deg selv. Det blir litt som å bytte tog, skifte gir, og få et nytt kart å navigere med. 

Ditt liv handler om DEG, ingen andre. Ofte når vi sitter fast tror vi oftest det handler om alle andre, og at "lille meg" ikke betyr noe. Dette er ikke sant. 

Hva som har skjedd, hvorfor ting har skjedd og hvorfor livet plutselig ser ut som det gjør, kan du få klarhet i. Og spesielt hvorfor du er et sted i livet nå hvor du kanskje kjenner deg utbrent, mistrøstelig eller ekstremt langt nede. Vi har alle våre ulike måter å håndtere uforløste følelser, kriser og hendelser i livet. Jeg er her for å hjelpe deg å løse opp i disse trådene. Du vil se sammenhenger og sammen løse opp i de grå soner, 

MINE METODER

Min verkstøykasse er stor. Men du er den som er kilden til svarene vi trenger for å hjelpe deg. Jeg har veiledet folk i mange år, og bruker min intuisjon og innebygd skanner til å gå varsomt fram så du kan kjenne den trygghet og tillit som er nødvendig for å komme fram bak sløret og avdekke hvorfor situasjonen er som den er. 


MIN HISTORIE

Jeg har alltid vært fascinert av mennesker og deres samspill. Og sett sammenhenger andre ikke har sett. Dessverre ble jeg som liten utsatt for overgrep av to som jeg sto nær og som egentlig skulle gitt meg trygghet, og det resulterte i at jeg som liten lærte å ta på meg masker for å dekke over smertene. Jo mer jeg smilte, jo tryggere måtte jo verden bli for meg, for da var jeg jo snill. Men når jeg ble eldre ble det jo ikke slik, istedet ble jeg usikker på hvem jeg var og hvor jeg hørte hjemme. Resultatet ble å flykte fra følelser, jeg kastet meg ut på lengre reiser. På søken etter meg selv og trygghet endte jeg opp i en sekt i India, hvor jeg så og si nesten mistet meg selv helt. Da hadde jeg gjennom livet søkt lærere og voksne mennesker om svar. "Vær snill gi meg et svar på hvem jeg er og hvorfor jeg har de problemer jeg har". Og det som har forundret meg mye er hvor ivrige mange mennesker er der ute for å gi meg svar. De spurte aldri meg hva jeg trodde, åpnet aldri opp en mulighet for å la meg selv finne svarene... 

Da jeg kom til det sted hvor jeg ønsket å ta livet av meg selv, var det øyeblikk jeg våknet. Jeg måtte finne mine egne svar, og jeg var den eneste å stole på. Fra der snudde livet sakte. Jeg fikk hjelp innen psykiatrien, psykologer, kropps terapeuter m.fl. Jeg brukte de til å veilede meg, og til å hjelpe meg veilede meg selv. Og dette er det jeg ønsker for deg. Mine erfaringer - fler enn de som står her - har gjort meg til en kraftfull terapeut som kan stå i alt som kommer opp. Jeg er genuint interessert i at du skal få det bra, og alle mine personlige erfaringer vil gi deg den trygghet, tillit og forståelse du trenger. 

Referanser

Siw - "Jeg har flere runder i kognitivterapi bak meg, med ulike terapeuter i ulike livssituasjoner og ulike tema, og hatt god utbytte av det- der og da, men jeg har likevel følt at jeg har manglet den siste 'finishen' for å virkelig kunne nyttiggjøre meg det terapien har gitt meg, slik at resultatet ble bedre valg for meg selv og et bedre liv. For meg kom dette i form av Monica. Hun har greid å samle trådene, gi meg nye perspektiv og sette ting på plass. Monica er herlig befriende å jobbe med. Hun er rett på sak, har et godt overblikk samtidig som hun har et sylskarpt blikk for hvor blokkeringene sitter. Hun har en enorm verktøykasse og en klar retning i arbeidet sitt. Man kaster ikke bort tid i hennes varetekt. Hun greier kunststykket å få meg til å føle at hun rommer hele meg, slik at jeg føler meg hundre prosent ivaretatt og trygg samtidig som hun har en lav toleransegrense for 'bullshit' og å gå rundt grøten. Så hvis du er klar til å hoppe rett inn i 'smørøyet' og virkelig får valuta for pengene er Monica mitt beste tips. Jeg kan ikke få fullrost henne og det arbeidet hun gjør nok. Jeg har aldri hatt det bedre med meg selv, og mennesker rundt meg spør hvor de kan få en dose av det samme. Det Monica har gitt meg kan ikke måles i noen fysiske barometer, jeg kjenner meg bare så dypt takknemlig ovenfor henne for det hun har kommet til å bety i mitt liv og også til meg selv for at jeg valgte å ta imot. Takk Monica. Du er en av de største gavene livet har gitt meg."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.