Monica Giske Samony - Coach, Kognitiv terapeut, Veileder - GoMentor
Monica Giske Samony - Coach, Kognitiv terapeut, Veileder

Monica Giske Samony

Coach, Kognitiv terapeut, Veileder

Fornebu, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Personlig veiedning 700 kr. Avtal tid

Ved et personlig oppmøte kan det skje mer, og ofte strekker en behandling seg over 2 timer. Dette er du selv med på å bestemme i terapiens gang. 

Går behandlingen over 2 timer, er time 2 redusert i pris, til kr 500. 

Ved personlig oppmøte vil vi komme dypere og få frigjort blokkeringer raskere, men dette kan også skje ved et senere stadiet i en behandling om du bor lengre unna. Access Consciousness BARS 800 kr. Avtal tid

I en behandling med Access Bars berøres 32 punkter på hodet. Du ligger påkledd på en benk, under et teppe om ønskelig, og slapper av under hele behandlingen. Opplevelsen er en total avspenning, for amnge bedre enn massage. 

Punktene som lett berøres representerer ulike områder i livet som: glede, kreativitet, penger, kontroll, seksualitet, takknemlighet, sorg, helbred og mer. De rommer blokkeringer, tanker, følelser, sinnstemninger, ideer og overbevisninger vi har på disse områdene. 

En Bars-behandlingen frigjør den elektromagnetiske ladningen som er som en blokkering på veien. Det være seg tankene, følelsene og emosjonene man har lagret gjennom livet. Access Bars kan bidra med å gi slipp på uhensiktsmessige tankemønstre.

"En rens og oppdatering av uhensiktsmessige programmer på harddisken"

Reading 800 kr. Avtal tid

En reading er en lesning og oversettelse av sjelens språk. Det er en vakker tilnærming av deg selv, og dine kvaliteter. Mange oppleveler gjennkjennelser på informasjonen som dukker opp gjennom en reading. 

Informasjonen formidles på en kjærlighetsfull måte, og du kan få tak på mange svar på denne måten. 

En reading kan skje via nettet - som en en-til-en samtale eller i et personlig møte hos meg. Det er ingen forskjell på kvaliteten, du kan til og med være på ferie langt borte et sted. Resultatet vil uansett bli det samme. 

Velkommen til et bedre møte med deg selv! 

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 67 79 20 92

67 79 20 92

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Reading (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

En reading er en lesning og oversettelse av sjelens språk. Det er en vakker tilnærming av deg selv, og dine kvaliteter. Mange oppleveler gjennkjennelser på informasjonen som dukker opp gjennom en reading. 

Informasjonen formidles på en kjærlighetsfull måte, og du kan få tak på mange svar på denne måten. 

En reading kan skje via nettet - som en en-til-en samtale eller i et personlig møte hos meg. Det er ingen forskjell på kvaliteten, du kan til og med være på ferie langt borte et sted. Resultatet vil uansett bli det samme. 

Velkommen til et bedre møte med deg selv! 

Personlig veiledning der hvor du er (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Dette er en mulighet for deg som ikkke orker/klarer/ønsker å komme seg ut. Kanskje du dessuten sitter på andre siden av landet.

Du vil få en invitasjon med en link fra meg, som du skal bruke når timen vår starter. Vær klar 5 min før timen så du har tiden til å logge deg inn på datamaskinen og finne fram i tid. 

Ser fram til å se deg på andre siden! 

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 67 79 20 92

67 79 20 92

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Min livsvei er å transformere dine problemer og fastlåsthet. Sammen med meg vil du få en dypere forståelse av hvem du er, hvordan du fungerer og hva du trenger! Monica Giske Samony - Coach, Kognitiv terapeut, Veileder

Beskrivelse

Så gøy du har funnet fram til meg!


Det betyr at du virkelig vil ha en forandring! Jeg heter Monica, og har gjennom mine 44 år vært med på mange berg- og dalbaner.I dag er jeg den jeg er, og jeg vet hva jeg er her for og hvordan jeg kan bistå andre mennesker til et godt og bedre liv! En invitasjon til en livsendring!


Befinner du deg på en ufrivillig reise som aldri tar slutt, så kan livet kjennes ganske tomt og ensomt. Du sitter bare på dette toget som går i rasende fart uten at du klarer stoppe det, og har det veldig vondt... Uansett hva du sliter med, så skal du vite at tiden er inne for en større endring og healing i ditt liv! De mennesker som finner veien til meg, er de som er klare for noe nytt. De er lei av å sitte fast der de er i dag, og ønsker noe annet. 


Ditt liv handler om DEG, ingen andre. Det er lett å si, men ikke alltid lett i praksis.Det er en jobb som må gjøres for å få til dette.  Det blir som å bytte lokmotiv, skrifte spor, og etterhvert få et nytt kart å navigere med.

Det er nettopp det du vil få hos meg. Et kart, insikt og forståelse. Det skjer gradvis. Jeg vil si jeg kan hjelpe alle som vil bli hjulpet, uansett problemstilling. Jeg jobber helhetlig og organisk med det som dukker opp på veien. Vi renser ut det gamle og skaper plass for noe nytt. Som yogainstruktør tar jeg også med den fysiske biten der det trengs.

 

Hjelper med:

  • Å finne tilbake til deg selv, dine svar
  • Utbrenthet
  • Smerter fysisk/psykisk
  • Søvnløshet
  • Depresjon
  • Mer tilgang på seg selv og egne kvaliteter
  • Tilgang på egen energi, komme seg videre når man kjenner seg fast i gamle mønstre og livssituasjoner.


Jeg inviterer deg til en ny epoke i livet ditt hvor du vil begynne å se på deg selv med helt nye øyne. Du kommer sakte oppdage dine kvaliteter, og bli gladere i deg selv. Du vil få et nytt virkelighetsbilde som vil bli din nye forankring. Jeg hjelper kun de som genuint ønsker hjelp, og som ønsker å forandre sin situasjon gjennom økt bevissthet.

 

 

MINE METODER

Min verktøykasse er stor. Men du er den som er kilden til svarene vi trenger for å hjelpe deg. Jeg har veiledet folk i mange år, og bruker min intuisjon og innebygd skanner til å gå varsomt fram så du kan kjenne den trygghet og tillit som er nødvendig for å komme fram bak sløret og avdekke hvorfor situasjonen er som den er. 


HUMAN DESIGN - EFT - ACCESS BARS - KBT - ETERISKE OLJER  mm.

 

 

MIN HISTORIE

Jeg har alltid vært fascinert av mennesker og deres samspill. Og sett sammenhenger andre ikke har sett. Da jeg var liten ble jeg utsatt for overgrep av to som jeg sto nær og som egentlig skulle gitt meg trygghet. Det resulterte i at jeg som liten lærte å ta på meg masker for å dekke over smerter. Jo mer jeg smilte, jo tryggere måtte jo verden bli for meg, for da var jeg jo snill.

Da jeg ble eldre ble det jo ikke slik, i stedet ble jeg usikker på hvem jeg var og hvor jeg hørte hjemme. Resultatet ble å flykte fra følelser, jeg kastet meg ut på lengre reiser, kurs og søken etter «svar». Det som har forundret meg aller mest er hvor ivrige alle har vært på å gi meg svar. De spurte aldri meg hva jeg trodde, eller hva jeg følte. Ingen åpnet muligheten for meg til å finne MINE egne svar. Da jeg kom til det sted hvor jeg ønsket å ta livet av meg selv, var det øyeblikk jeg våknet. Jeg måtte finne mine egne svar, og jeg var den eneste jeg kunne stole på. Fra der snudde livet sakte. Og det samme ønsker jeg for deg.


Jeg er genuint interessert i at du skal få det bra, og komme ut på andre siden og forstå hvilken fantastisk person DU er, at DU er kilden til alle dine svar og egen lykke!

 

Varmt velkommen til dine neste steg - nærmere deg selv

 

Referanser

Ingunn, 61 - "I løpet av de siste 35 årene har jeg pådratt meg ulike kroniske diagnoser og følgeplager som har hindret meg mye i hverdagen. Jeg har hele denne tiden prøvd utallige alternative behandlingstilbud og fulgt kostholdsråd uten at jeg merket særlig bedring. Inntil jeg ble anbefalt Monica! Etter 4 runder hos henne med Access bars, reading + healing, merker jeg at ‘proppen’ jeg har følt er den bakenforliggende årsaken til det hele, har løsnet. Både utmattelse og smerter er vesentlig bedre :) Det er nesten ikke til å tro! Jeg kjenner meg som fugl Fønix på vei opp fra asken :) Monica jobber på mange plan og hun har også bidratt til at jeg er i stor personlig utvikling der jeg blir mer og mer i stand til å leve i tråd meg mitt egentlige jeg. Det er helt fantastisk! Monica er svært dyktig i det hun gjør og har erfaring og tyngde i sin kunnskap. Med sin gode formidlingsevne bidrar hun til god forståelse og innsikt. Hun har en nydelig og varm personlighet og ser hele mennesket på alle plan. Jeg er dypt takknemlig for hennes hjelp og føler meg ekstremt heldig. "  Les mer  Les mindre

Siw, 41 - "Jeg har flere runder i kognitivterapi bak meg, med ulike terapeuter i ulike livssituasjoner og ulike tema, og hatt god utbytte av det- der og da, men jeg har likevel følt at jeg har manglet den siste 'finishen' for å virkelig kunne nyttiggjøre meg det terapien har gitt meg, slik at resultatet ble bedre valg for meg selv og et bedre liv. For meg kom dette i form av Monica. Hun har greid å samle trådene, gi meg nye perspektiv og sette ting på plass. Monica er herlig befriende å jobbe med. Hun er rett på sak, har et godt overblikk samtidig som hun har et sylskarpt blikk for hvor blokkeringene sitter. Hun har en enorm verktøykasse og en klar retning i arbeidet sitt. Man kaster ikke bort tid i hennes varetekt. Hun greier kunststykket å få meg til å føle at hun rommer hele meg, slik at jeg føler meg hundre prosent ivaretatt og trygg samtidig som hun har en lav toleransegrense for 'bullshit' og å gå rundt grøten. Så hvis du er klar til å hoppe rett inn i 'smørøyet' og virkelig får valuta for pengene er Monica mitt beste tips. Jeg kan ikke få fullrost henne og det arbeidet hun gjør nok. Jeg har aldri hatt det bedre med meg selv, og mennesker rundt meg spør hvor de kan få en dose av det samme. Det Monica har gitt meg kan ikke måles i noen fysiske barometer, jeg kjenner meg bare så dypt takknemlig ovenfor henne for det hun har kommet til å bety i mitt liv og også til meg selv for at jeg valgte å ta imot. Takk Monica. Du er en av de største gavene livet har gitt meg."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer