Monica Ervik - Coach, Terapeut - GoMentor
 Monica Ervik - Coach, Terapeut

Monica Ervik

Coach, Terapeut

Videosamtale

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Monica Ervik - Coach, Terapeut

Beskrivelse

KVA EG KAN HJELPE MED
Eg har tru på stor grad av fleksibilitet og tilpasning, der du sjølv kan styre kva du ønsker å fokusere på og kva måte du trivst å jobbe på. Eventuelt og støtte til å finne foretrukket fokus eller arbeidsmåte underveis. Eg har erfaring med ulike metoder og verktøy, men forskning har vist at det ikkje er dette som betyr mest for framgang. Derimot er måten man blir møtt og forstått på, og mulighet til å påvirke egen utviklingsprosess, som er avgjørende. Min erfaring er og at det enkle ofte er det beste (eventuelt å forenkle det som er vanskelig). Eg har derfor tru på å trekke inn metoder og verktøy etter behov, heller enn å bruke disse som fundament, for ikkje å komplisere individuelle prosesser unødvendig.


KVA ER VIKTIG FOR MEG
Eg kunne tenke meg at alle hadde det bra med seg sjølv og livet sitt. Målet med coaching er for meg å få meir ut av din utvikling og vekst enn det du kan klare på egenhånd, og med dette oppnå større innsikt og velvære. Dette kan igjen føre til at man setter seg mål og tar valg som er bra for- og i tråd med seg sjølv.


COACHING AVTALERSamtale kvar 14 dag er ofte passelig, men dette kan også tilpasses etter fokus. Varighet fra nokon veker til nokon måneder. Me kan tilpasse tema fra gang til gang i forhold til fokus, eller sette opp plan på forhånd, om du trives bedre med det. I første samtaler blir me kjent og snakker om bakgrunn for coachingsamarbeid. Deretter jobber me, ut fra innholdet i disse, med valgte fokusområder. Me finner nye måter å sjå og forstå disse på, og forsøker å oppdage muligheter som kan testes ut i praksis. Enten som forståelse eller som handling. 

BAKGRUNNEg har 15 års erfaring innen sykepleier yrket, kor ca 10 år har vore knytta til samtaleterapi innen psykisk helse. Eg har i forbindelse med dette tatt videreutdanninger innen psykisk helse, veiledning og ledelse. Det eg liker best med vår psykiske helse og sjølvutvikling, er at den alltid kan forbedres. Og at utviklingen har positive ringvirkninger i eget og andres liv. Eg ønsker å bruke erfaring med egen personlig utvikling, samt erfaring med tidligere klienters utvikling, til å hjelpe andre med sine utviklingsprosesser i sine liv og sine roller.


Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer