Monica Ervik - Coach, Terapeut - GoMentor
 Monica Ervik - Coach, Terapeut

Monica Ervik

Coach, Terapeut

Videosamtale

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Monica Ervik - Coach, Terapeut

Beskrivelse

KVA EG KAN HJELPE MED
Eg har tru på stor grad av fleksibilitet og tilpasning, der du sjølv kan styre kva du ønsker å fokusere på og kva måte du trivst å jobbe på. Eventuelt og støtte til å finne foretrukket fokus eller arbeidsmåte underveis. Eg har erfaring med ulike metoder og verktøy, men forskning har vist at det ikkje er dette som betyr mest for framgang. Derimot er måten man blir møtt og forstått på, og mulighet til å påvirke egen utviklingsprosess, som er avgjørende. Min erfaring er og at det enkle ofte er det beste (eventuelt å forenkle det som er vanskelig). Eg har derfor tru på å trekke inn metoder og verktøy etter behov, heller enn å bruke disse som fundament, for ikkje å komplisere individuelle prosesser unødvendig.


KVA ER VIKTIG FOR MEG
Eg kunne tenke meg at alle hadde det bra med seg sjølv og livet sitt. Målet med coaching er for meg å få meir ut av din utvikling og vekst enn det du kan klare på egenhånd, og med dette oppnå større innsikt og velvære. Dette kan igjen føre til at man setter seg mål og tar valg som er bra for- og i tråd med seg sjølv.


COACHING AVTALERSamtale kvar 14 dag er ofte passelig, men dette kan også tilpasses etter fokus. Varighet fra nokon veker til nokon måneder. Me kan tilpasse tema fra gang til gang i forhold til fokus, eller sette opp plan på forhånd, om du trives bedre med det. I første samtaler blir me kjent og snakker om bakgrunn for coachingsamarbeid. Deretter jobber me, ut fra innholdet i disse, med valgte fokusområder. Me finner nye måter å sjå og forstå disse på, og forsøker å oppdage muligheter som kan testes ut i praksis. Enten som forståelse eller som handling. 

BAKGRUNNEg har 15 års erfaring innen sykepleier yrket, kor ca 10 år har vore knytta til samtaleterapi innen psykisk helse. Eg har i forbindelse med dette tatt videreutdanninger innen psykisk helse, veiledning og ledelse. Det eg liker best med vår psykiske helse og sjølvutvikling, er at den alltid kan forbedres. Og at utviklingen har positive ringvirkninger i eget og andres liv. Eg ønsker å bruke erfaring med egen personlig utvikling, samt erfaring med tidligere klienters utvikling, til å hjelpe andre med sine utviklingsprosesser i sine liv og sine roller.


Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer