Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning

Marte Malme

Gestaltterapeut under utdanning

Sentrum, Oslo, GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Studentpris individualterapi 450 kr. Avtal tid

Individualterapi 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 14 26

23 96 14 26

Online-samtale

Skriv ubegrenset med meg (GoMentor 24/7) 399 kr./uke Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online terapi og coaching, uansett tid og sted. Skriv ubegrenset med meg akkurat når du trenger det.

Skriv ubegrenset med meg (GoMentor 24/7) 299 kr./uke Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online terapi og coaching, uansett tid og sted. Skriv ubegrenset med meg akkurat når du trenger det.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 14 26

23 96 14 26

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Samtalepartner i psykoterapi/gestaltterapi. Klienter med livskriser, depresjon, problemer i relasjoner, samlivsproblemer, angst, konflikter, ensomhet, krise.. Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

 

Samtaleterapi sentralt i Oslo

Jeg har lang erfaring i arbeid med mennesker i prosess og stort engasjement for relasjoner og endring. Jeg tilbyr samtaleterapi sentralt i Oslo. Du trenger ikke legehenvisning, og jeg har full taushetsplikt.

 

  • Har du en følelse av å stå fast?
  • At du ikke strekker til?
  • Er du nedstemt, kjenner deg tom, utmattet eller ønsker du å bli bedre kjent med deg selv?

På et eller annet tidspunkt i livet kjenner mange at de står fast, og søker terapi. Det kan handle om så mye, alt fra ubearbeidede opplevelser, angst, livskriser, sorg, nedstemthet, utfordringer i relasjoner, dårlig selvfølelse, utmattelse, stress og konflikter. Mange kommer også i terapi for egen vekst og utvikling. 


Om gestaltterapi ​

"GESTALTTERAPI er en retning innen klinisk psykoterapi som tydeliggjør hvordan vi i ulike relasjoner og situasjoner tilpasser oss omgivelsene. Gestaltterapeuten er oppmerksom på hvordan situasjonen utspiller seg sammen med klienten her og nå, og støtter bevegelsen mot økt oppmerksomhet om oss selv i relasjon." (Norsk Gestaltterapeut Forening)

                                                              
De utfordringene du har i ditt eget liv, vil på ulike måter komme til uttrykk i terapirommet, sammen med terapeuten. Som gestaltterapeut ønsker jeg å bidra til at du kan få nye erfaringer og se valgmuligheter sammen med meg. Samtalen er viktig, men det kan også være nyttig å utforske andre måter å uttrykke seg på, som for eksempel gjennom tegning, bevegelse eller enkle rollespill. Som gestaltterapeut vil jeg tilstrebe å møte deg uten å dømme eller tolke.Om meg 

En mangeårig interesse for gestaltterapi førte meg til Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI), hvor jeg nå går fjerde studieår. Jeg har godkjenning for å ta imot praksisklienter.

Min arbeidserfaring kommer fra to ganske ulike verdener. Begge steder har jeg dyrket min interesse for mennesker, relasjoner og endring.

Som nyutdannet dramapedagog gikk jeg ut i en tilværelse som selvstendig næringsdrivende. Jeg var med på å starte et teaterselskap og tok oppdrag som instruktør for barn og unge, men også som produsent og skuespiller.  Etter 6 år med ledelse av over 30 teaterproduksjoner, valgte jeg å gå nye veier.

 

Nå har jeg jobbet i 11 år med kunst og kultur i det offentlige, som scenekunstrådgiver, spesialkonsulent og studieveileder. Jeg har erfart hvordan det er å jobbe i store organisasjoner og fått nye perspektiv på kunst- og kulturlivet. 


​Hele veien har jeg ønsket å bruke min kompetanse på nye måter. Jeg hadde en lang prosess før jeg tok skrittet ut og søkte på NGI i 2015. Mitt møte med gestaltstudiet har vært som å "komme hjem", og jeg gleder meg over igjen å bruke hele meg i min hverdag.  

Jeg er 41 år, gift og har to barn.

 

Kvalitetssikring

Som studentmedlem av Norsk Gestaltterapeutforening er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg har full taushetsplikt.

 


Ønsker du en samtale med meg?

Sammen finner vi frem til et forløp som passer for deg. Det er ikke nødvendig med henvisning fra lege, og jeg har kort ventetid.


Du er hjertelig velkommen!

 

Referanser

Klient - "Marte Malme er en utrolig god samtalepartner som alltid evner å se både mennesket og helheten. Hun har en respektfull og varm tilnærming, og hun er åpen og utforskende i møte med vanskelige personlige prosesser. Marte har hjulpet meg masse."  Les mer  Les mindre

Klient - "Jeg føler meg sett og hørt av Marte. Hun har vært der for meg i min livskrise og bidratt til at jeg tydeligere ser hva jeg trenger. Jeg har også lært å akseptere og bli mer glad i meg selv som jeg er. Jeg kjenner meg trygg sammen med henne. "  Les mer  Les mindre

Medstudent Norsk Gestaltinstitutt - "Jeg har fått gleden av å øve med Marte som studentterapeut flere ganger gjennom terapistudiet. Med sin tilstedeværelse, åpenhet og ikke minst erfaring med teater og kultur, opplever jeg som "klient" et felleskap med Marte som trygt, spennende, autentisk. Jeg har stor tro på hennes videre arbeid med klienter! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.