Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning

Marte Malme

Gestaltterapeut under utdanning

Sentrum, Oslo, Videosamtale, GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Studentpris individualterapi 450 kr. Avtal tid

Individualterapi 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 4723961426

4723961426

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Skriv ubegrenset med meg (GoMentor 24/7) 299 kr./uke Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online terapi og coaching, uansett tid og sted. Skriv ubegrenset med meg akkurat når du trenger det.

Skriv ubegrenset med meg (GoMentor 24/7) 249 kr./uke Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online terapi og coaching, uansett tid og sted. Skriv ubegrenset med meg akkurat når du trenger det.

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 4723961426

4723961426

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Samtalepartner i psykoterapi/gestaltterapi. Klienter med livskriser, depresjon, problemer i relasjoner, samlivsproblemer, angst, konflikter, ensomhet, krise... Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Samtaleterapi sentralt i Oslo

Det er mange grunner til å gå i terapi. På et eller annet tidspunkt i livet kjenner mange at de står fast. Det kan for eksempel handle om:

 

 • Ubearbeidede opplevelser
 • Angst
 • Livskrise
 • Nedstemthet
 • Problemer i relasjoner
 • Konflikter
 • Samlivsproblemer
 • Sorg
 • Ensomhet
 • Stress
 • Vanskelige valg
 • Utmattelse

Trenger du en samtalepartner som kan bidra med å sortere tanker og følelser? Jeg har lang erfaring i å arbeide med mennesker i prosess og utvikling, og et sterkt engasjement for endring og utvikling.                                                  

Om gestaltterapi ​

Gestaltterapi er i dag en av de mest utbredte psykoterapeutiske retningene i Europa. De grunnleggende ideene i gestaltterapi er at hvert menneske selv er ansvarlig for sine valg og handlinger innenfor de begrensninger omgivelsene gir. 

Som terapeut er jeg er opptatt av hele mennesket, både tanker, følelser og kroppsuttrykk. En av mine viktigste oppgaver er å bidra til at du blir mer oppmerksom på egne reaksjoner og tydeligere kan se dine valgmuligheter. Dette gjør vi gjennom samtale, eller med andre uttrykk som bevegelse, skriveøvelser, tegning og rollespill.


Om meg 

Jeg er gestaltterapeut under utdanning, 3. studieår ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole og har godkjenning for å ta i mot klienter. Fra tidligere av har jeg bakgrunn som dramapedagog og kulturrådgiver, samt en lang utdanning fra høyskole og universitet. Jeg er gift og har to barn.


Som studentmedlem av Norsk Gestaltterapeutforening er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg har full taushetsplikt.


Ønsker du en samtale med meg?

Sammen finner vi frem til et forløp som passer for deg. Det er ikke nødvendig med henvisning fra lege, og jeg har kort ventetid.

Du er hjertelig velkommen!

Referanser

Klient - "Marte Malme er en utrolig god samtalepartner som alltid evner å se både mennesket og helheten. Hun har en respektfull og varm tilnærming, og hun er åpen og utforskende i møte med vanskelige personlige prosesser. Marte har hjulpet meg masse."  Les mer  Les mindre

Klient - "Jeg føler meg sett og hørt av Marte. Hun har vært der for meg i min livskrise og bidratt til at jeg tydeligere ser hva jeg trenger. Jeg har også lært å akseptere og bli mer glad i meg selv som jeg er. Jeg kjenner meg trygg sammen med henne. "  Les mer  Les mindre

Medstudent Norsk Gestaltinstitutt - "Jeg har fått gleden av å øve med Marte som studentterapeut flere ganger gjennom terapistudiet. Med sin tilstedeværelse, åpenhet og ikke minst erfaring med teater og kultur, opplever jeg som "klient" et felleskap med Marte som trygt, spennende, autentisk. Jeg har stor tro på hennes videre arbeid med klienter! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.