Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning

Marte Malme

Gestaltterapeut under utdanning

Sentrum, Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Studentpris individualterapi 650 kr. Avtal tid

Individualterapi 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 14 26

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 14 26

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Samtalepartner i psykoterapi/gestaltterapi. Klienter med livskriser, depresjon, problemer i relasjoner, samlivsproblemer, angst, konflikter, ensomhet, krise.. Marte Malme - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Samtaleterapi sentralt i Oslo

 

  • Har du en følelse av å stå fast?
  • At du ikke strekker til?
  • Kjenner du deg tom og utmattet?
  • Er du i en utfordrende relasjon eller står du i en konflikt?
  • Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv?
  • Ønsker du å dele det som er vanskelig med noen?
  • Er det for mye akkurat nå?

 


På et eller annet tidspunkt i livet kjenner mange at de står fast, og søker terapi. Det kan handle om så mye. For eksempel vanskelige og ubearbeidede opplevelser, livskriser, stress, utmattelse, nedstemthet eller konflikter. Mange kommer også i terapi fordi de ønsker egen vekst og utvikling.

 

Jeg har lang erfaring i arbeid med mennesker i prosess og stort engasjement for relasjoner og endring. Jeg tilbyr samtaleterapi sentralt i Oslo. Du trenger ikke legehenvisning, og jeg har kort ventetid. I første time blir vi enige om et forløp som passer for deg, enten du bare vil gå noen få ganger eller over lengre tid. 

 

 

Min tilnærming

Som gestaltterapeut ønsker jeg å bidra til at du kan få nye erfaringer og se valgmuligheter sammen med meg. Samtalen er viktig, men det kan også være nyttig å utforske andre måter å uttrykke seg på, som for eksempel gjennom tegning, bevegelse eller enkle rollespill. Jeg tilstreber å møte deg uten å dømme eller tolke.

"GESTALTTERAPI er en retning innen klinisk psykoterapi som tydeliggjør hvordan vi i ulike relasjoner og situasjoner tilpasser oss omgivelsene. Gestaltterapeuten er oppmerksom på hvordan situasjonen utspiller seg sammen med klienten her og nå, og støtter bevegelsen mot økt oppmerksomhet om oss selv i relasjon." (Norsk Gestaltterapeut Forening)

 

Om meg

En mangeårig interesse for gestaltterapi førte meg til Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI), hvor jeg ble uteksaminert våren 2019. Jeg har hatt godkjenning for praksisklienter siden 2017.

 

Fra tidligere av har jeg med meg bred erfaring i undervisning, veiledning, prosessledelse og rådgivning i teater, kunst og kultur.

 

Jeg er 42 år, gift og har 2 barn.

 

 

Kvalitetssikring

Som medlem av Norsk Gestaltterapeutforening er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning.

 

Du er hjertelig velkommen! 

Referanser

Klient - "Marte Malme er en utrolig god samtalepartner som alltid evner å se både mennesket og helheten. Hun har en respektfull og varm tilnærming, og hun er åpen og utforskende i møte med vanskelige personlige prosesser. Marte har hjulpet meg masse."  Les mer  Les mindre

Klient - "Jeg føler meg sett og hørt av Marte. Hun har vært der for meg i min livskrise og bidratt til at jeg tydeligere ser hva jeg trenger. Jeg har også lært å akseptere og bli mer glad i meg selv som jeg er. Jeg kjenner meg trygg sammen med henne. "  Les mer  Les mindre

Medstudent Norsk Gestaltinstitutt - "Jeg har fått gleden av å øve med Marte som studentterapeut flere ganger gjennom terapistudiet. Med sin tilstedeværelse, åpenhet og ikke minst erfaring med teater og kultur, opplever jeg som "klient" et felleskap med Marte som trygt, spennende, autentisk. Jeg har stor tro på hennes videre arbeid med klienter! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer